2020. március 4., szerda

Napok a zérusban

A pénteki nap egész produktívra sikeredett, pasimmal kifosztottuk a műanyagboltot. Már muszáj volt venni egy csomó dolgot (szennyestartó kosár, tároló dobozok, felmosó készlet, egyebek), alig bírtuk hazacipelni, közben persze meg is áztunk, de legalább ezekkel sem kell már foglalkozni, hetek óta csak terveztük, hogy megvesszük, végre megvalósítottuk.
A hétvége átlagosan telt, főzés, tv nézés, zenehallgatás (megszállottan kb. 8 db számot all déj). Ezt a hetet pedig az orvosnál kezdtük, mert pasimat elküldték pár vizsgálatra (még tavaly, de mostanra kapott időpontot). Ő persze ki akart bújni ezek alól a vizsgálatok alól, de én nem hagytam, hogy ilyen lazán fogja fel. Az egészség a legfontosabb és azzal törődni kell, ő meg ráadásul füstöl is, mint a gyárkémény. Eddig minden okés, de függőben van még pár eredmény. A türelmetlenségére sajnos nincs semmilyen gyógyszer, pedig ha lenne, adnék neki, mert öt perc várakozás után már puffogott, hogy ő nem vár, hazamegy stb., pedig még viszonylag hamar sorra is került. Dekkolna 3-4 órákat, akkor megtudná, vagyis nem, mert ő annyit tuti nem ülne semmilyen szakrendelésen sem.
Na, igen a férfiak és a türelmesség :P
Ugorjunk...

Vagyis ugornánk, ha lenne mire. De semmi sincs most. Illetve, mégis. A pasim zsebében találtam egy telefonszámot, Andrea névvel. (Adrejja, Andrellya, XD ki nem állhatom ezt a nevet, volt a gyakorlati helyemen egy ilyen nevű nő, tipic fapina, miss kielégítetlenség, soha egy mosoly nem volt az arcán, és úgy beszélt az emberekkel, mint a kutyákkal, szóval rühelltük egymást).
Kivételesen nem kutattam, hanem ki akartam mosni a nadrágot és mivel mindig, mindent benne hagy, ki szoktam üríteni. Persze megkérdeztem, hogy ki az a Andrea, mire mondta, hogy egy régebbi ismerőse, akinek majd dolgozni kell :O
Oké....

Megnéztem facebookon. Ilyen csöcskirakós, miniszoknyás nőci, melírozott hajjal. Idősebb, de jól tartja magát :/ (ellentétben velem, én még a téli lepukkantságomban leledzek). Közösségi oldala szerint van pasija is, úgyhogy igazából nem agyalok ezen. Öh, jó, csak egy kicsit.
Különben a napok telnek, elvagyok, már egész hozzászoktam a reggeli elázásokhoz. Jövőhéten megyek dokihoz a műtétet leegyeztetni, ha ráérek, írom a ff-t, és írnom kéne Á.-nak, A.-nak és K.-nak is, levelezés terén el vagyok maradva. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése