2020. március 30., hétfő

Nem tudom hanyadik nap, alvászavar, mirelit kaják, időnként kiborulás, majd teljes apátia

Itt cirkál egy autó, ami hangosbemondóba mondja ezt a koronavírus izét. Nem gyengén nyomasztó.
Meg úgy az egész helyzet.
Még mindig nem a bezártságtól kettyenek meg.
Az online munkától, na attól igen! Vasárnap ránéztem a hely fb csoportjának oldalára, kiderült, hogy keddre és szerdára is kell beszámoló!Káromkodtam is egy cifrát, mert nem elég a rohadt sok meló, még ilyen szar extrák is bejátszanak.
El is ment a kedvem, meg a fejem is nagyon megfájdult ettől.Az óraátállítás miatt meg tegnap, mikor lehetett volna aludni, 7-től-ami 6 lett volna-keltem fel, ma meg elaludtam és kapkodósra sikerült a reggelem, emiatt az összes munka csúszott, most meg már az agyhúgykő kerülget.
A hétvége dögunalmas volt, a boltig meg vissza, de most mindenkinek kb. ennyi a szociális élete. A pasim is sokat van itthon és hát ez elég fura szituáció, lévén hogy ez eddig nagyon nem így volt. Tegnap megszereltettem vele az eldugult vízcsapot, legyen haszna hogy itthon van. De amúgy sem ő, sem én nem ehhez vagyunk szokva, így nem tudunk egymással mit kezdeni. (nem úúúúúgy...tényleg, szexelni lehet most???).
Ráírtam az exemre, hogy érezze a törődést ezekben a koronás időkben, csak megkérdeztem, mi van már vele, mert el van tűnve,(nem akartam bunkó lenni és direkt nem tettem fel a gyerekvállalásukra vonatkozó kérdéseket), rövid, lerázós tőmondatokban válaszolt. Hogy minden oké, április végén mentek volna valami meddőségi dokihoz, de nem tudják most hogy lesz a járvány miatt, és hogy saját vállalkozást akar stb. 
Pasim, meg én nézzük a tv-t unásig, Amcsi motorok most a favorit, meg Columbo, az Anyám borogass. Meg eszünk, én napközben nem igen érek rá enni, így este kell pótolni. A főzés dettó ugyanez, nincs rá kapacitás és idő, így mirelit kajákat dobok össze (a szilvás gombóc tök finom), vagy olyat, ami fél óra alatt megvan, Master chef season 69, episode 666 XD.
Ugyanez az ábra a takarítással is.
Úgy elrepül egy nap, hogy csak lesek és egy csomó meló még mindig marad.De már nem érdekel.
Ah, holnap is lesz nap, nemde?
Úgy szeretném a sztorimat írni!!!!!!!!!
Zenét hallgatni!!!!!!!!!!!!!!!
Meg egy kicsit szabadabb lenni.
Most mind így vagyunk gondolom....

4 megjegyzés:

  1. hát eléggé így van mindenki szerintem is.. mindenki próbál a maga módján túlélni:D ahogy érzem, az a napi rutin ott még annyira nem állt be (mondom én, ahol random, tervek nélkül élem a napjaimat, csak a munka a támpont, néha az sem), de valahogy csak kibekkeljük:) láttál esetleg valami jó filmed?
    nálatok van ilyen bemondó autó? geez! ilyen már van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, én is a túlélésre játszom :) A bemondó autót azt csak egyszer hallottam, mikor a kijárási korlátozást életbe léptették, azóta sem, na de nem is hiányzik, elég lehangoló ez így is.
      Hát itt még teljes a káosz és igaz, ami biztos, az a munka,abból van jó sok, a többi ahogy esik úgy puffan elven megy.
      Én mostanság nem is nézek szinte tv-t, csak ha pasim itthon van, de akkor is csak ilyen sorozatokat, hogy Amcsi motorok, hogyan készült stb.

      Törlés
    2. nem is tudtam, hogy amcsi motoros rajongó vagy!?:)) de jobb is ha le tudod magad mással foglalni sztem. nekem eléggé lelkifurdalásom van, hogy annyit ülök a tévé előtt:D

      Törlés
    3. Sok mindent megnézek szívesen, természetfilmek, meg ID-s dokumentumfilmek (bár néha nyomaszt a sok gyilkosságról szóló film), minden ami kicsit is értelmes :)
      Ne legyen lelkiismeret furdalásod, én is a tv előtt punnyadok, ráadásul eszem is :/

      Törlés