2018. július 1., vasárnap

Széttrollkodva

Vegyes érzéseim vannak a koncertről. Egyrészt van az üresség, ami minden ilyen program után bennem van, hiszen nincs már nagyon mit várni és ez tré. Másrészt, jó volt, de lehetett volna jobb is. Nem vagyok csalódott, vagyis az vagyok, de igazából nem tudom pontosan miért.
A pasim trollkodta amúgy szét, mert hogy nemes egyszerűséggel berúgott és kész. Olyankor meg már nem lehet vele bírni, kínosan viselkedik. Én nem azért menjek, hogy minél hamarabb lerészegedjek, ha már fizettem a koncertért, akkor a dalokat akartam hallgatni és nem molyosan kóvályogni, na meg nem hiányzott a másnapi macskajaj sem.
A zenék jók voltak, meg persze az ember ilyenkor elfeledkezik a sok faszságról, ami körülveszi, csak a pasim ütötte ki túl korán magát, aztán csak ült maga elé lesve az italával. Ez nem esett valami jól. Én vele akartam hallgatni azokat a dalokat, mint más körülöttünk lévő párok. Na hát ez finoman szólva sem jött össze. És másnap még ő volt rám besértődve, fogalmam sincs miért :S Nem is érdekel már.
Aztán apám is kb. ugyanilyen gáz módon viselkedett velem. Nem tudom én, ha feljön, miért nincs egy kedves szava az emberhez? Olyan, mintha box zsáknak használna, amit egyre nehezebb tolerálni. Nem tettem semmi rosszat, de folyton cseszeget és nem ért engem.
Miért nem csinálok meg a lakásban ezt és azt? Műanyag ablak, meg szúnyoghálós kisajtó, meg étkező meg más egyebek. Miért?
AZÉRT MERT NEM ÉRDEKEL EZ A LAKÁS, EL FOGOK INNEN KÖLTÖZNI NEMSOKÁRA AZÉRT!!!!!!!!
Minek öljek bele még több pénzt, ha nem itt képzelem el a továbbiakat?! Meg aztán tele vagyunk adóssággal, nem fér bele még pár százezer ilyesmikre.
Beszéltem H.-val, sajnos Lara beteg lett nagyon és kórházban voltak pár napot, de már jobban vannak szerencsére. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése