2018. július 28., szombat

Vetítés mint a moziban

Ez a hét is neurotikusra sikeredett. Nehezen tettem túl magam ezen a rockfesztes-ingyenbelépős mizérián. Kerestem az okot, hogy én miért nem lettem megkérdezve, legalább 1% esélyt adva ezzel (nyilván nem tudtam volna elmenni, nem lett volna kivel, hiszen pasimat a munkahelyéről el nem engedik, más meg nem jöhet szóba, Sz. már nem játszik, A. meg, bár most bulizik orrba-szájba, azt az új baráti körével teszi),  jól esett volna a gesztus legalább. De hát így jött össze.
A legszomorúbb az egészben, hogy megy a hazudozás sztereóban, hogy nem is úgy volt, nem apámtól kapták a jegyeket, pedig hát a pasim látta és neki miért lenne érdeke ilyen ügyben kamuzni, mikor neki ebből semmi haszna nem származik?! Meg amúgy is, mire a hazugság? Azt kellett volna mondani, hogy igen, nekik adom a jegyet, mert szerintem ők megérdemlik és ennyi. Vagy bármi, de gázos ez a sunyítás, ez az "adok jegyet,de el ne mondd, hogy honnan van..." meg "kamuzzunk egyformát" mozgalom.

Szóval a rockfesztivál elrajtolt és hugomék szorgosan küldték is tegnap este fb-n, a bulis képeket nekem. Tök rendesek, hogy ily módon törődnek velem :S
De legalább az eső esett, egy kis elégtétel. Mondjuk ez őket nem zavarta persze.
Ja, ha már faszbukk, minden feszkó generálója, rájöttem hogy az exem tiltott engem. Eddig azt hittem hogy törölte az adatlapját, de múltkor egy másik adatlappal rákerestem és simán kiadta. Mondjuk, sok aktivitás nincs az adatlapon, húsvét óta nem járt fent, meg azelőtt is idióta zenéket és meztelen nős képeket rakott csak ki, de érdekes, hogy vajon miért tiltott? Semmi rosszat nem  tettem. Nem zaklattam és nem írtam neki egy bántó sort sem, ő irkált rám, néha már idegesítően nagyképűen és tolakodóan.
Aztán megtaláltam a legfrissebb adatlapját, ami májusi keletkezésű, de semmi sincs rajta-véletlenül be is jelöltem-fene az érintőképernyős telefont-de aztán gyorsan visszaléptem.
És ha már posztolás, kiraktam tegnap valamit, mire apám felzúdult, hogy miket írogatok ki és hogy ne égessem. WTF? Nem nagyon értettem, mikor a posztból egy szó sem utalt rá. Milyen jó,hogy a cenzúra világában élünk és megmondjuk, ki, mit rakjon ki.
A pasim tegnap berúgott, nem lepődtem meg. A melóhelyén is zűrök vannak, lehet kirúgják.
Igen. Szépen állunk most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése