2024. január 29., hétfő

Hányinger és hülyeségek

Levágtam pasim haját nagyon rövidre. Olyan kis csirkefeje lett XD
Jelentem, a Tűzben edzett egy rohadt cool műsor (*-*) nemrégiben találtunk rá pasimmal és woah...de tényleg.
Az előbb rákattintottam az "5 dolog, amire sose keress rá a neten" cikkre és megnéztem mikre nem szabad rálesni. Mert én ugye csak azért is...meg is bántam, de már késő volt. A nemibetegségesnél totálisan kiégtem. Vagyis a szemeim égtek ki, szívesen kitéptem volna őket, hogy beáztassam egy hétre Cloroxba. Ez már nekem is tömény volt.
Hányingerem lett.
Vagyis alapból hányingerem van, mert délután anyáméknál össze-vissza ettem mindent, Monte szeletet, szendvicset, fornettis péksütit. Aztán itthon még pizzás csigát és tepertős pogácsát. Én meg a normális táplálkozás cöhhh...nem is csodálkozom, hogy bálnatestem lesz és hogy rosszul vagyok.
Közben azért répát is rágcsálok, ha nem is napi szinten, de gyakran. Egész megszerettem és azt olvastam jót tesz a bőrnek, meg ilyesmi. 
A hétvégét már nagyon vártam, lepusztít a korán kelés fizikálisan és mentálisan egyaránt. Rendesen le is eresztettem tehát péntekre, ahogy szoktam. Annyira, hogy a délutáni buszon a sofőr tök kedvesen kérdezett valamit, én meg bambán lestem és vigyorogtam válasz helyett (nyomorék ikonok). Amúgy ez a pasi új és még tök lelkes, nem vagyok én ehhez szokva, kérem. Én még ott tartok, hogy felénk furák és kiégettek a sofőrök, már az is jó, ha köszönnek és pl. Mr.Utálom az életemet gyakran magyaráz a bérlet miatt. 
Aztán itt a ház előtt beleléptem egy adag kutyaszarba és azt az előszobában szét is hordtam. Még jó hogy időben észrevettem, mert az kellett volna, hogy mindent összekenjek. Káromkodtam is szépeket. Meg kéne etetni a kutyagumit azzal, aki nem szedi össze a kutyája után. Sajnos itt az idióta övezetben jóval több olyan egyén van, aki nem szedi fel, mint aki igen. Mert ugye menő kutyát tartani, meg cuki muki stb., de a végterméket már nem olyan buli eltakarítani, a sok hülye meg taposson csak bele, kit izgat pf...
Ja, amúgy hétvégén ha nem reggel 9-ig aludtam,

vagy gyorsba letudtam a főzést, mosást, teregetést,  akkor
 filmeztem (Pl.Fejlövés, ami egy 1968-as magyar filmdráma, érdekes történet, de elég nyomasztó), zenéket hallgattam és súlyosságokon agyaltam, pl. hogy ha lenne esküvőm (de nem valószínű hogy lesz), a Red jumpsuit apparatus-your guardian angel (emo ikonok), vagy Meat Loaf-I'd do anything for love c. dalára lenne jobb bevonulni. 
Tudom, extragáz vagyok. De volt némi szabadidőm a baromságokra és valahonnan előbújt a romantikus énem, meg a hülye énem is. Esküvő? Nálunk? Majd ha fagy. Pasim már közölte az elején, hogy ő ugyan nem vesz el, mert neki is olyan jó szar élményei voltak a jegybenjárásról, mint nekem. Már írtam, hogy Aputest és Narkomán is adott gyűrűt, sőt az Aputesttel már ki is volt tűzve a dátum(fujjj). Még jó, hogy kiderült mekkora manipulatív, erőszakos, hazug, hűtlen gyík és ott hagytam a francba (nem volt nehéz, a kapcsolatunk vége felé kiábrándultam belőle a sok kamuzása miatt és már akkor én sem voltam szent, többször is smaciztam Szexmániással a rock discoban, meg felfigyeltem Mr. Népszerűre a rock kocsmában és arról ábrándoztam, hogy leszólít vagy hasonlók, később Aputest után tényleg összejöttünk kis időre, de ez egy másik sztori, ne is menjünk bele).
Na, pasim anno ugyanebben a cipőben járt, esküvő napja kitűzve (karácsonyra tették, ez mi közhely már), már intézték a helyszínt, tervezték a meghívót etc., de a kis menyasszonya közben összeszűrte a levet pasim haverjával, aztán egy nap pasim arra ért haza a közös albijukba, hogy a cuccait a nő összepakolta és ajtót mutatott neki. Gerinces megoldás. És erre a "nőre" se lehet rosszat mondanom, mert pasim ideges lesz, meg anno mikor pár éve sms-t váltottak és én nehezményeztem a dolgot, még pasim akadt ki, hogy miért ne dumálhatna az exével? Egy ilyennel minek dumálna btw?
A témához visszakanyarodva, tehát pasim nem akar nősülni és igazából én se akarok nagyon férjhez menni. Csak a klassz ruha, a sok finom kaja, meg a zenék miatt...de kizárólag ezekért meg csak nem kéne. Jaj már, mikbe vagyok...Na, el is nyomom magam menten.

2 megjegyzés:

  1. Barátaink 16 év és 2 gyerek után házasodtak össze, pedig a pasi azt mondta ő soha nem nősül meg. Azóta van harmadik gyerek is. Szóval soha ne mondd, hogy soha...igaz csilliárd forintba kerül ma már egy esküvő😉

    VálaszTörlés
  2. A szüleim barátai is 25 év élettarsi viszony és egy már felnőtt gyerek után házasodtak. Persze van rá nálam is úgy 5% esély, de sajnos tényleg egy vagyon, meg amúgy nem a papíron múlik a dolog.

    VálaszTörlés