2023. július 8., szombat

Borzasztóságaim

Csak nekem nem jön be a Falling in reverse Last resort feldolgozása???
Nahh,újra itt!
Eva nagyon örülök neked :× 
Amúgy ezer éve nem toltam ide a képemet tudom és ne haragudjatok. 
Olykor nem áll rá az agyam a blogolásra, inkább zenét hallgatok, ff-t olvasok és elbaszakodom az időt mással.
Btw nagyon nem birom ezt a hőséget, itt a lyukban iszonyat, fáj a fejem sokszor a 28 fokok miatt és elveszi minden erőmet az izzadás. A hajam örökké össze van ragadva, éjjel-nappal a saját levében tocsog az ember, a napi több zuhany sem segit. Nagyon gáz. 
Mellé van a pms, az emiatti idegbaj, majd maga a mensi, ez kánikula idején különösen durva. 
Ja, múlt hét vasárnap az ősök strandolni mentek a szabadstrandra és elhivtak. Jó is lett volna, nem vagyok nagy strandolás párti (konkrétan utálom), de az a szabadstrand valahogy tetszik, viszont ugye pont piros napok voltak, így buktam ezt is...hahh...
Na, női bajok szakasz lezárva.
Hol is hagytuk abba legutóbb?
Persze festés...na az sincs még teljesen kész, nem lett elég a festék. Egy réteggel le lett kenve, de erre a nagy fokú penészességre ez édes kevés. Próbált pasim festéket szerezni, de a festék bolt zárva volt és a tesója sem tudott adni. Így elvileg ma lesz kész, de én ebben erősen kételkedem, mert nincs is megvéve a festék. 
Apám adott egy okosórát nekem *-* örültem, ilyenem eddig úgysem volt,  csak még rá kellene jönni, hogy működik (bénázós ikonok).
Tegnap programok voltak a városban, koncertek miegymás és gondoltam lemegyünk pasimmal, ránk fér egy kis kikapcsolódás. Belebotlottunk apámba, anyámba és sajnos Teen hiénába is a gyerekével. Anyám, ha a hiéna kutya is vele van, tök megváltozik és most is fel-alá grasszáltak, jó ha 5 percet beszéltünk, akkor is idegesítően erősködött, hogy menjünk az első sorba velük, nézzük onnan a koncertet. Persze nem mentünk. Nekem semmi kedvem nem volt a Tini mamihoz, lestem már eleget és a pasim is a másik színpadhoz akart menni, helyesebben ment is, jól eltűnt, úgy kellett hívni telefonon, hogy merre jár.
Közben találkoztam J.-vel és a húgával, ők is kiugrottak kettesben erre a rendezvényre. J. tesója most rakatott helix piercinget, nagyon klassz, úgy is van neki jó pár pl. industrial, amivel én is kacérkodom egy ideje. Szóval velük dumáltam, közben pasim is vissza talált hozzám, de alig állt meg mellettem, találkozott O.-val és ott csevegtek egymással. 
O. anno szintén a rock klubba járt, nem nagyon ismertem. Inkább pasim haverkodott vele, mert egyik barátja Cs. hajtott rá, de végülis nem jöttek össze. Ja, bocs nem írtam O. lány. És most pasim arcába helyezett dekoltázzsal vihorászott, úgy hogy észre se vett másokat. J. kérdezte is hogy ki ez a gyökér tyúk, aztán döbbent egyet, mikor mondtam hogy ki, mert ő is ismeri. Szerinte megöregedett a csaj. Franc tudja, de felrúgtam volna. 
Ja, M. még rám köszönt, ciki volt mert alig ismertem meg, és mert épp bambán lestem ki a fejemből. Ő nagyon aranyos kiscsaj és már gyerekkorom óta ismerem. Most is nosztalgiáztunk az ezer éves ismeretségünkön.
Pasim közben folyton erre-arra császkált, majd 11 után bejelentette, hogy maradjunk már, mert lesz valami koncert, ami őt érdekli. Nem örültem, nekem már elég volt, jó a program (csak sok a köcsög hehe), de nagyon nagy volt a tömeg, amiből sok volt pasim haverja, és J.-ék is mentek lassan haza, meg fáj a hátam napok óta és mert gondoltam, ki kéne pihenni magunkat a festés előtt. De ne tudtam meggyőzni, azt mondta menjek haza egyedül, ő tuti marad. Rohadt jó volt a nyomasztóan kihalt külvárosában egyedül caplatni. Csalódott is voltam, nekem a közös program nem feltétlenül ezt takarja, fel is hívtam a hazaúton hogy megmondjam neki. 
Jól össze is vesztünk, tudjátok van az a szó-szót követ párbeszéd, amikor száz éves sérelmek is előjönnek. Jó, én is hibás vagyok, hogy előhúztam a megcsalás sztorit, de hiába telt el jó pár év, meg mindig fáj. Pasim meg közölte, hogy az is az én hibám, hogy megcsalt a kapcsolatunk elején azzal a rohadvány féreg exével és hogy maradtam volna inkább Narkomannal, valamint hogy szerinte beképzelt vagyok,(ahha kb.0 az önbizalmam köszönhetően neki is) és más kedvességek, nem részletezem mert rossz volt hallgatni és most sem jó visszagondolni a szavakra, amiket a fejemhez vágott. 
A vita akkor is folytatódott, mikor már hazaértem, ő meg a koncert helyett nekem magyarázott telefonon. Szóval sok értelme nem volt ott maradnia akkor. De legalább megtudtam milyen negatív véleménye van rólam az életem párjának :S nem esett valami jól. 
Aztán a vonal megszakadt váratlanul és nem hívtam vissza és ő se engem. Viszont megvártam, míg hazajön, mert persze kulcs nem volt nála. 
Fél egy elmúlt hogy megérkezett a drága és már kevésbé volt bunkó, sőt esküdözött, hogy ma festés lesz, de én erre nem merek fogadást kötni, mert már fél 8-kor elment valami "fontos ügyben"...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése