2023. július 12., szerda

Kitalált tenger

Mostanában, ha nem bírok elaludni, azt képzelem hogy a tengerparton fekszem a homokon, körülöttem pálma fák és a lábamat vizessé teszik a tenger hűs habjai.
És jön egy cápa haha nem.
Jó is ebben a dög melegben ezen agyalni. 
Ja mától itthon vagyok végig a héten. Yeeeee!
Voltam a postán csekket fizetni, vettem tusfürdőt, meg hajfestéket, de most nem volt kedvem kísérletezni, ez az intenzív ibolya bevált, egyelőre maradok ennél. Itthon meg helyre kellene pofozni a festés általi káoszt. Mondjuk a festés még nincs is teljesen kész. Kell még egy sor glettelés, meg még legalább egy réteg festék. De már nem az a rusnya penészes paca bámul rám a plafonról. Viszont sok minden festék pöttyös, pedig raktunk fóliát és fel is mostam azonnal, ha festékfoltot láttam:S
Szóval ezeket kellene leszednem valahogy, meg tervezek még mást is, ruha selejtezés (nincs kedvem), meg a fürdőszoba takarítása (ahhoz se).
Ma már rendbe raktam a spájzot és örültem is, mint vak ló a fél szemének. Meg mosok is, helyesebben a gép mos.
Próbálom hasznosan tölteni a napot, de remélem a kreatív tevékenységeimre is jut azért időm, mert az még mindig szórakoztatóbb, mint a házimeló.
Az ao3 hétfőn bepusztult, mert valami hekker támadás érte, de most már működik. Így tudok olvasgatni is, de mostanság a wattpadon nincs semmi jó, belekezdtem egy sztoriba, de már az elején abba hagytam, mert nem jött be(Eva gyere vissza és pls hozd a Félvérek új részét!).
Tegnap amúgy nem voltam jól, fájt a torkom, a fejem, rázott a hideg, de mára jobban lettem. 
R. mostanában minden fb posztomat lájkolja ölelős emojival (*-*) wtf?!
Új pasija is van, megint kis zsenge korú és pont vakácioznak. Mondjuk jól teszik, én is mennék...de majd...jövőre...
Anyámék viszont mennek majd július végén a szokásos ledurrant kempingbe és persze viszik a lekoptathatatlan Tini bánatot és a fickóját is. Ha csak nem vágják sittre, mert a csajnak van valami bírósági ügye és mostanában lesz a tárgyalás. Küldeném is neki a You Know What They Do to Guys Like Us in Prison c. dalt a mcr-től XD
Biztos nem így lesz persze és az ősök nyakán fog lógni egy hétig. Nem, a gyerekét most se viszi :/ gondolom a kutyáit viszont igen. Nagyon gáz. És nem tehetek róla, mindig felbasz. Pedig közvetlenül nem az én életembe mászik bele, mégis jó lenne lekoptatni, de hát ez esélytelen, mert apamnál tuti helyre pozicionalta magát a masszív önsajnalattal. 
Oké, megyek folytatom a bokros tennivalókat, ma még főzni is kell, de majd összehajitok egy borsópörköltet. Szép napot mindenkinek :×


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése