2023. január 2., hétfő

Szilveszteri egyhangúság, csodafarok, telefonos elmebetegek, marakodó családtagok

Búék,jó egészséget és mindenkinek minden vágya teljesüljön idén!!!
A bojlerünknek úgy indult az új év, hogy estére megint beadta a kulcsot, melegvíz egy csepp se :S én meg holnap akartam beszinezni a hajam :( hagyjuk is. 
Inkább írok a szilveszterről, mondjuk az év utolsó napja is nagyjából unalomban telt. 
Ugye anyámmal megbeszéltük, hogy estefelé lejön pár órára, hogy ne legyen egyedül, míg apám a haverjaival partizik. Alig ért ide, fater máris telefonált, hogy egyik barátja jól felöntött a garatra és mivel ő nem iszik most, mert ő vezet, hazafurikázza a pasast és már nem megy vissza. De gond egy szál se, mert elhívta vendégnek hiénakutyus Tinimamit, akinek annyira nem jött össze  Mr. Hajdúnánással, hogy a fószer vasárnap helyett már szombaton hazament. Így Teen mom új/régi gazdatestével az exével fog náluk potyázni és már úton is voltak. Tehát ez egy rövidre sikerült szilveszteri dumaparti volt, mert anyámnak mennie kellett beengedni ezeket a gyíkokat. Miután anyám hazataxizott, a tv-t néztük pasimmal, ő sikeresen bele is aludt az unalmas műsorokba és nekem se sok hiányzott az alváshoz, mikor a pasim telefonja csörögni kezdett. Megnéztem ki hívta és hát az az elmeroggyant nő, aki tavaly megcsinálta az adóbevallást és utána jött ide cirkuszolni, tudjátok leírtam. Sárgalapos szegényke, agyára ment a sok pénz, meg ingatlanok, amiket örökölt. Apámra hajtott sikertelenül, sőt apám mindenhonnan tiltotta a részeg éjszakai hívásaiért, ezért anyámat, meg engem basztatott fb-n trágár hülyeségekkel, míg le nem tiltottuk mi is a vérbe. Akkor párszor pasimat hívta, de sosem vette fel, így abbahagyta, csak mivel annyira pszichopata, meg gondolom most be is rúgott, újra kezdte volna. Csak nem nálunk, gyorsan ráraktam a mobilos feketelistára, hogy ezt még az elején le is zárjuk. 
Akkor azt hittem ő lesz az egyetlen bolond az este folyamán, de tévedtem, mert fél 11 felé szexmániás exem kezdte a vinnyogást messengeren, hogy jaj miért nem találkozunk és miért nem szexelek vele kötöttségektől mentesen csak a mának élve. Mert hogy megőrül értem és tudja, hogy én is akarom őt(LOL). 
Finoman jeleztem, hogy a nője cirka 3-4 hét múlva szül és talán vele kéne törődnie, ahelyett hogy nekem nyomatja a süketségeket. Erre közölte, hogy törődni is fog vele, de érzi, hogy nekem is törődés kell, amit ő tudna nekem megadni (LOLLOL) és segíteni akar rajtam ezért ajánlja fel önzetlenül a szolgálatait. Csak miattam...értitek. 
Nem tudtam röhögjek e, vagy elküldjem a bús picsába. Szánalmas ez, hogy rám akarja tukmálni magát és a szerinte rendkívüli csodafarkát, ami majd hipp-hopp minden bajomat megoldja és kisimítja az idegrendszeremet. 
Btw volt szerencsém a csodafarokhoz és ha nem csal emlékezetem, nem ájultam be tőle. 
Bírom, hogy a pasik nagy része a farka puszta létezése okán szexistennek képzeli magát, holott messze vannak ettől. 
Vissszaírtam szexmániásnak, hogy az ilyesmik nem segítenek rajtam, engem abszolút nem dob fel egy titkos kapcsolat, egészen más jellegű problémáim vannak, nincs kedvem és energiám a szeretőt játszani. 
Nehezen vette tudomásul, vekengett még egy ideig a témán és mindent bevetett, de engem a hideg ráz, ha arra gondolok, hogy hozzám érne... yayyyy....noooooo...szóval kár volt magát strapálnia. Hozzáteszem, annak idején egy elkeseredett, sötét, őrült időszakomban-ezt is leírtam már- lehetett volna vele komoly a kapcsolat az én részemről, de ő az akkori csaját választotta és telefonhívásban, az ő jelenlétében lekoptatott olyan megalázó stílusban, hogy azt hagyjuk is. Azóta nekem nem hiteles ez a csávó, minden felületen fotókkal, posztokkal promózza a fene nagy szerelmét a nője iránt, meg közös nagy babavárás, miközben nekem (meg tuti másoknak is) ezeket a szánalom kuncsorgásait irkálja. És azt hiszi, mindenki hülye, csak ő helikopter. Mindegy, lepattant, mert azt írta, megértette és nem fog zavarni. Egy ideig biztos nem, de sajnos ismerem már jól, végleg sose tűnik el.
Aztán később valaki 2x csörgetett még privát számról is, de azokat még úgyse vettem fel.
A pasim amúgy átaludta a szilvesztert. Nem volt szívem felébreszteni, így megnéztem a Rocky nem tudom már melyik részét, aztán egy óra körül aludni mentem. Se pezsgő, se koccintás, hát ez igen puritánra sikeredett. De legalább senki sem volt másnapos. Ja persze apamék is rákezdtek balhézni, apám írogatott nekem, de azt már csak félálombam olvastam el. 
J., H., K., Rocker R. írt újévi köszöntést és E. küldött hangüzenetet. 
Elsején semmi különös nem történt, 10-kor keltem fel. Egész nap pihentünk, tv-t néztünk. Pasim hozott ágyba kapucsinót (ahhw), délután meg koccintottunk pezsgővel, ha már előzőleg kimaradt.
A héten még végig itthon vagyok, aminek kimondhatatlanul örülök, pasim szerdáig szintén itt lesz, de lehet tovább is, még nem tudja. Így legalább próbálkozhatunk valakit keríteni bedöglött bojlerhez, meg fizetnem is kéne, mert meglincsel a bank. Pont azt álmodtam éjszaka, hogy jöttek lefoglalni. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése