2022. november 3., csütörtök

Mindjárt tíz

– Azért vagy, hogy megnövessz?

– Azért vagyok.

– Ha megnövesztettél, akkor is leszel?

– Akkor is leszek.

– Mindig leszel?

– Mindig leszek.

– Nem hagysz el?

– Nem hagylak el.

– Örökké szeretsz?

– Örökké szeretlek.

– Akkor is, ha rossz vagyok?

– Akkor is.

– Csak kicsit haragszol?

– Csak kicsit haragszom.

– A szeretet legyőzi?

– A szeretet legyőzi.

– Mindent legyőz?

– Mindent legyőz.

– Nem múlik el?

– Nem múlik el.

– És ha meghalsz?

– Nem múlik el.

Drága rokonunk öt éve ment el :( még mindig nagyon hiányzik, bárcsak visszajöhetne és elmondhatnám, mennyire szeretem :(
Nyűgösen telik a hét, pedig rövidebb, de semmihez sem volt kedvem. Legkevésbé nem korán kelni. A buszon tömegnyomor volt, pluszba a sofőr utánam szólt, hogy mutassam jobban a bérletemet. A hely-en is ért egy kisebb(???) bosszúság, valaki járt a szekrényemben és apróságok tűntek el, amik nyilván csak nekem fontosak, de akkor is... Egyik kisfőni szerint itt senki sem olyan, de hát a holmik maguktól csak nem sétáltak ki onnan :(
Mostanában másoknak is fújtak meg cuccokat és állítólag egy olyan ember, akiről én speciel nem feltételezném. Igaz, I.-re mostanság többen panaszkodtak, hogy iszik és úgy jár be, meg hogy itt, meg ott látták piázni, de engem ez amúgy nem érdekelt, mert mindenki azt csinál amit akar, ha ő épp inni óhajt, ő dolga. De ha tényleg ő tüntetett el dolgokat, amik ráadásul neki használhatatlanok, az elég nagy csalódás, nem írom, hogy barátom volt, de jó viszonyt ápoltunk és régebben sokat dumáltunk, mostanában már nem annyira, de ha összefutottunk, akkor mindig szóba elegyedtünk így is.
Mikor hazaértem, alig léptem be,máris megszólalt a csengő, gondoltam, hogy a szomszéd, mert szerintem látott a nyitott ablakból, de nem volt lelkierőm ajtót nyitni, remélem nem sértődött meg, de elszomorított ez az I. téma, meg a fejem is nagyon fájt. 
H.is hívott, egymás után vagy 5x, ha ennyire csörget, mindig komoly oka van, például pénzt kunyizni, de most nem tudok adni és amúgy sem akartam most beszélgetni, szóval nem vettem fel. Nem igazán volt indíttatásom senkihez sem. Tudom, antiszoc. picsa vagyok, na.
R. meg ma kérdezte messengeren, hogy mizu, ő pár hete valami dohányboltban van beugrósként és állítólag nagyon húzós meló.
Pasimról meg inkább ne is ejtsünk szót, a viselkedése elég illúzióromboló, szörnyen tapló volt kb. az egész héten, pedig olyan jól esett volna egy kis kedvesség tőle. 
Állítólag-valahol olvastam-napi négy ölelés kell a túléléshez, hát én ettől jól el vagyok maradva. 
A hajam neki kezdett hullani, azt képzelem néha, hogy hátul már tök kopasz vagyok, csak nem tudok róla :/
Holnap meg már péntek, igaz délután még lesz egy kis csekkbefizetésem a maradék kevés pénzemből, aztán helloouu hétvége. Pasim dolgozik én meg nem tervezek sok dolgot. Pihenés, evés, tv nézés és írás.  Meg a dögunalmas főzés és házimunkázás. Veszek szerintem penész elleni cuccot és neki esek a falnak és a plafonnak, aztán ha pasim ráér valamikor lefesti. Már undorítóan néz ki, meg egészségtelen is.
És holnap lesz 10 éves a blogom :P 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése