2022. november 25., péntek

A Captain Morgan csak a náthából gyógyít ki, de a csóróságból nem

Olvastam ma pár blogot és nagy részükben a téli depi van túlsúlyban. Hát nálam is többnyire. Pedig nem akarom, de...Mondjuk nem is tudtam virulni nagyon, mikor kedden hazavergődtem és azt láttam, hogy csillár helyett egy csupasz villanykörte világít a kisszobában. Viszont pasim meg Mr. Univerzális ott csevegtek lazán a lakásban. Kérdésemre, hogy mi a bánatos lófütyi van a csillárral, az volt a válasz, hogy Univerzális barátunk összeakadt pasimmal és ha már így megvolt a találkozás öröme, pasim beinvitálta, hogy kóstolja meg a nemrég kapott rumot. És ha már ott van, cseréljenek  villanykörtét, kellemeset a hasznossal alapon (reggel ugyanis kiégett). De a csillárt már nem rakták vissza, jól van az úgy szellemben. Mert hogy Mr. Univerzálisnak ment a vonata. De a rumra volt ideje ugye...No komment. 
Engem viszont lehangolt hogy a villanykörte ott lógott csillár nélkül főleg úgy hogy tudom, pasim azt egy fél évig nem rakja vissza, ha rajta múlik. Kaffogtunk is egy sort. Mivel őt egy bizonyos focicsapaton, a haverjain és a saját kényelmén más nem érdekli, az a csillár ott fog elrohadni ahova lerakta.
Ráadásul pasim kb. egész héten tuskó módon viselkedett. 
Én meg beteg lettem, megint az ilyen tájt megszokott torokfájás, nátha, szar közérzet jött elő, plusz egy hetyke kis herpesz a számra és hiába kentem rá a drága herpesz ellenes krémet, akkor is jó nagyra nőtt. 
Most már úgy ahogy jobban vagyok, azt hiszem, szerdán volt a mélypont. Akkor minden hatványozottan volt jelen. Ittam is a teát, bármennyire rühellem, de raktam bele rumot is kicsit nyehehhehee, meg kell mondjam, a tea ízén javított határozottan.  Hát a száraz november az így ugrott, amúgy is egész évben száraz novembereztem, de legalább javulni kezdtem, fene tudja a teától, vagy a rumtól. 
Apám megszánt és egyik nap hazahozott kocsival, ne kelljen a rohadvány busszal szenvednem. 
Rocker R.-es reggelek is voltak, igaz csak kettő a héten, szegény Rocker R. ki van, mert az osztályfőnöke nem csípi túlzottan és válogatott szívatásokkal ajándékozza meg. Nem értem, hogy lehet őt utálni, mikor olyan cuki...
Ma meg még egy kis délutáni ügyintézés is várt rám, aminek sikerességében nem nagyon hittem, de másfél óra várakozás és 15 perc ügyintézés után ezt is letudtam. Persze van még idén tennivalóm, hétfőn a nőgyógyászt  hívom, biztos megvan már a citológiai eredményem is. 
Ja, jövő héten jönnek a gázórát is cserélni, hála égnek, pasim marad itthon emiatt. 
Meg a dilidokimmal is lesz egy randim mostanság. 
És ugye itt a karácsony is. Hihetetlen hogy egy hónap sincs hátra addig. És nekem komoly félelmeim vannak emiatt. Főként a pénzügyi oldalát tekintve. Nagy nagy trutymóban vagyunk ezügyben. Nem szépítek, totál le vagyunk égve, az anyagi csőd szélén táncikálunk, a bank ma csak 8-szor hívott, de nem vettem fel. Nyakamon van minden határidő és naná, hogy nem fogom tudni tartani. 
Szóval dunsztom sincs, miből lesznek fedezve az ajándékok. Meg karácsonyi vacsora. Nem is szeretnék erre gondolni. Pedig lassan időszerű lenne, de csak szorongás vész rajtam erőt, ha ezen kezdek agyalni. 
Tényleg, pasimnak is venni kéne valamit, mert szülinapja lesz yay yay yay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése