2022. november 29., kedd

Elbújt a fény, itt a sötét

Az érzés és a gondolatok, mikor felkattintod a villanyt és ismét kiég a villanykörte (ami alig pár hete lett cserélve, gyerekek tényleg ilyen bénák a mai villanykörték?), és hajnali öt óra múlt, tehát sötét van mindenütt.  A fejemben lévő kisördög már kalapáccsal kezdte szétverni a kiégett körtét, a csillárt, a szobát, a lakást arghrrrrrrr....
Amúgy is rajtam van kicsit a sírhatnék a hülye anyagi fosladékságok miatt, meg fázom is, legszívesebben bekuckóznék az ágyba csupa édességgel és zenét hallgatnék, meg filmet néznék (vagy elutaznék Izlandra mondjuk, most láttam róla klassz képeket) és tavaszig nem bújnék elő. De hát ez nem ilyen egyszerű.
Valami végigkarcolta a szájpadlásomat és nagyon fáj ha enni kell, na meg a fogam is fáj néha, mire ettől a ténytől dühösen, idegből elkezdtem fogkefével súrolni, akkor meg neki kezd vérezni. 
Meg begyulladt a szemem és olyan egy szögből, mintha dupla szemhéjam lenne. Jó sok bajom van mi?
A szexmániás exem még mindig találkozni akar, attól függetlenül, hogy a nője cirka két hónap múlva szül :S Én viszont nem akarom látni, menjen már oda, ahova gondolom. Hagyjuk is, ez hülye.
R. is megcsörgetett messengeren éjszaka, reggel láttam csak, megkérdeztem, hogy mizu, de nem írt semmi konkrétat.
Most hétvégén szeretnék elmenni pasimmal a karácsonyi vásárba forralt bort inni és tenni nagy ívben a csóróságunkra, meg a bankok vergődésére.
Hétvégén gyógyulgattam, majd hirtelen ötlettől vezérelve nekiugrottam a ruhák selejtezésének, mert untam már a zsákokat kerülgetni. Két óra alatt feszámoltam a cuccok háromnegyedét, lett egy nagy szatyor ruha H.-nak (majd hétvégén elviszem nekik), egy másik a Tinimamcinak (már le is csapott rá és elvitte), a többi meg megy a ruhagyűjtő konténerbe, ha apám ráér és elviszi. Ennek eléggé örültem, persze még maradt, de már tényleg csak egy kevés. 
A hétvége szomorú bűnügyekől szóló hírek és dokumentumfilmek nézésével telt, mert hát tegyünk még egy lapáttal ugye a nyomott kedvemre. Szóval most a nyivákolásom helyett erről írok.
Pénteken az ID-n adták a Garnett Spears ügyet. Garnett egy öt éves kisfiú volt, aki élete nagy részét kórházban töltötte, de a dokik nem tudták kitalálni, mi baja van. A kisfiú anyja blogot is vezetett kisfia állapotáról, sokan együttéreztek vele, támogatták, sokan tisztelték a harcért, amit a gyermekéért tett. A valóságban azonban Garnett betegségét Münchausen syndromás anyja Lacey idézte elő, aki háztartási sóval mérgezte egészen kisbaba korától a gyermekét. Tette ezt egészen 2014. januárjáig, amikor is egy végzetes adag sót juttatott az épp akkor is kórházban fekvő Garnett szervezetében, minek következtében a kisfiú elhunyt. Az esetről a kórházi kamera is felvételt készített, így bukott le Lacey (a video a youtube-n is fent van), aki jelenleg is büntetését tölti. A kisfia december elején lenne 14 éves :(
A másik tragikus eset 2009-ben történt és a Farmville-i gyilkosságok néven vált ismertté. Richard Mccroskey egy magányos, horrorcore raongó srác, megismerkedett Myspace-n Emmával és barátágot kötöttek. A fiú idővel beleszeretett  lányba és személyesen akart vele találkozni, így elutazott hozzá, hogy együtt részt vegyenek egy koncerten. Sajnos a dolgok nem alakultak a tervei szerint, ugyanis a lánynak egyáltalán nem jött be a fiú, nem mutatott érdeklődést iránta, látványosan ignorálta és másokkal flörtölt. Valószínű Richard ezt nem tudta feldolgozni és begőzölt, mert 
egy baltával megölte a lányt, az anyját és Emma barátnőjét, majd Emma apját is, aki később ment a házba, mert nem érte el a családot. A gyilkosságok után Richard lelépett a házból, de a reptéren elkapták és letartóztatták. Életfogytiglani börtönbüntetést kapott.
A harmadik eset tavaly történt. A csinos, szőke, 13 éves Tristyn Bailey-t eltűntként kezdték el keresni. Később holtan találták, 114 késszúrás volt a testén. A gyanú hamar az egyik osztálytársára Aiden Fucci-ra terelődött, akivel a térfigyelő kamerafelvétlek szerint együtt volt látható a lány. A fiú házának átkutatása során találtak egy véres felsőt és egy olyan késhez tartozó tokot, mint amilyennel a lányt megölték. Egy barát szerint Aiden gyakran beszélt és fantáziált az ölésről.A tárgyalások jelenleg is folynak, ha elítélik, Aiden élete hátra lévő részét végig börtönben töltheti.
És ez csak három eset amiket kiemeltem. Sajnos a világ tele van ilyen borzasztó hírekkel.
Bocs mindenkitől...
És a végére hagytam pedig az elején akartam leírni, hogy negatív lett a citológiám!!!!!!!!!




2 megjegyzés:

  1. Hogy a végével kezdjem: Jajj, de jó! Egy negatív hír, aminek lehet örülni!
    Fú, mióta van Lujza, azóta pláne nem bírom az ilyen dokukat. Annyira borzalmas belegondolni, mennyi beteg ember él a világon...
    A többihez kitartást-gyógyulást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat:)
      Én is lehangolódtam ezektől a sztoriktól, rossz újra rájönni, hogy durva egy hely ez a földbolygó.

      Törlés