2021. december 3., péntek

Teszt, tervezés, téli napok

Napi álom: ezúttal azt álmodtam, hogy egy trendi apartmanházban élek és én vagyok ott a közös képviselő is. Pont akkor költözött valami új család a házba és hát én mentem köszönteni. Jólszituált voltam és népszerű. Aztán persze felébredtem itt, ebben a lakásban (légyszi, valaki írja meg, milyen bútort gyújtsak fel, hogy ne 17 fokra ébredjek reggelente, thx) és nem volt sehol az a menő lakókomplexum a szépen lenyírt gyeppel, meg az egyforma sárga, meg fehér házakkal :( És naná, hogy a népszerűség és az a kosztüm, amiben én feszítettem álmomban, is a múlté volt.
Az online munka után persze tetűlassan telt a hét. Alig hiszem el, hogy vége. És mivel egyre több a beteg, hét elején kiderült, hogy tesztelés lesz. OMG, be is stresszeltem, mert én nem vagyok valami jó a tesztekben, a műtétem előtt is jól elbuktam és pozitív lett az eredmény. Aztán eljászottam a gondolattal, hogy egy lehetséges pozitivitás az 10 nap online melót jelentene, amire mostanában olykor-olykor áhítattal gondolok, mert az öt órai felkelés hazavág. De nincs mit tenni, csak számolom vissza a napokat a téli leállásig.
De meglepő, mert ezúttal negatív eredményt hozott a teszt :O Pedig fáj a torkom :S
Ígérnek majd még folytatást, de nem hiszem, hogy hosszútávon pénzt ölnének a tesztelgetésekbe, úgyhogy szerintem majd kötelezővé akarják tenni az oltást :S de ebbe ne menjünk bele, mert a csapból is az oltottak és oltatlanok vitája folyik. Z. is ezzel gyötör még mindig, ő már a százezrediket is megkapta és itt promózza nekem, hogy menjek én is, kövessem a példáját, de ajjjh, én már bele sem bonyolódok az ilyesmikbe.
Szexmániás exem is feltűnt, közölte, hogy a három év sikertelensége után, januárban meddőségi centrumba mennek a nőjével. Sok sikert kívántam, de aztán persze ő nem vált kámforrá csak úgy, nem hazudtolta magát, mert rákezdett, hogy olyan régen látott, mikor találkozunk, úgy megölelne...blablabla...még mindig itt tart...menjen már...
Jaj, és még bele sem kezdtem a karácsonyi vásárlásokba, listám sincs, sőt ötletem sincs. És ahelyett hogy ajándéktippeket böngésznék, vagy a beszerzéssel foglalkoznék, üres időmben, inkább vígan írom az NSFW fanfictionomat, amit most kezdtem :D Nem is én lennék, ha nem így lenne, hogy mindent elodázok, amihez nincs affinitásom és azzal törődök, amivel nem kellene. Aztán meg majd jól kapkodok, szokás szerint :P
A héten voltam a háziorvosnál is, hogy idénre legyen gyógyszer receptem. Megint egy csomót kellett várni, ráadásul annak kellene itt dekkolnia órákat, aki kitalálta, hogy egy levegőtlen, kutyaól méretű orvosi váróban elég 1 nyamvadt fogas az összes kabátnak és 6 szék 30 betegnek :/ aki nem ül, az majd lapjával áll egymásra tapadva. Ráadásul olyan sokáig voltak bent egyesek, hogy mindenkinek kiújult a gerincsérve, tehát ülőhelyre vadászott, én is elindultam, mikor megláttam két széket felszabadulni, de erősebb kutya b*szik elven, egy csaj megelőzött, mert egyik székre ő, a másikra a táskája telepedett. El is eresztettem egy halk cseszdmeg-et, csak úgy magamban, a csaj meghallotta és csúnyán nézett rám, de nem hatott meg. Később egy tök szimpi néni mellé keveredtem, szegény ki volt borulva, mert rossz eredmény hozott a vizsgálata és félt. Átéreztem, mi játszódhat le benne, mert idén velem is voltak ilyesmik, de bízom benne, hogy megoldódnak a dolgai.
Most nem az oltáspárti helyettesorvost fogtam ki, igaz ez a dokinő sem volt valami hú, de kedves, de mit bántam én már, annyi óra várakozás után, csak hogy végre kint legyek a friss levegőn, mert a több mint egy órás maszkhasználat nem dobott fel, plusz klausztrofóbiám lett a kisméretű váróban való szorongástól.
A pasim a hét elején még mindig berúgott délutánonként, pedig lassan a szülinapja is elmúlt, sőt az én névnapom is, így épp ideje a vedeléssel felhagyni és helyette étteremben vacsorázni.
Rántott sajt tartárral mondjuk, vagy ilyesmik XD
Esetleg egy forralt bor...
Ez a tervem holnapra.
Drukkoljatok :*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése