2021. december 9., csütörtök

Nem vagyok meglepve :/

Egész éjjel a nagyapámmal álmodtam <3 aki már lassan 20 éve nincs velünk...Bárcsak még élne és  a többi rokonunk is. Hiányoznak és ilyenkor a karácsony közeledtével ez még inkább érződik :(
Na, szombaton nem mentünk mi sehova sem, mert pasim a haverjaival lógott. És szerintem most szombaton sem megyünk, mert dolgozik, úgyhogy erről ennyit. Számítottam rá, hogy így lesz, ezekszerint neki ennyire nem fontosak ezek a dolgok, én meg nem erősködök. Semmi értelme.
A karácsonyra még nem hangolódtam rá, és még semmit sem vettem, olyan lassú volt a hét megint, na meg ez a hideg is. Elvette a maradék motivációmat (ja olyan nem is volt, főleg ha ajándékbeszerzésről van szó, valahogy azt nem szerettem sosem, üzletből ki-be járkálni, az idegbaj kerülget mindig). Na, majd jövőhéten. Akkor már muszáj leszek, mert szorít az idő és mindjárt itt vannak az ünnepek.
Mondjuk, ötletem sincs, kinek és mit vásároljak.
Ja, és a karácsonyi vásárban lévő esti koncertek is csak védettségivel látogathatóak, szóval nem is hiszem, hogy arra járok mostanában. Forralt bort majd csinálok itthon, kevésbé hangulatos, de ez van.
A hét közepén láttam hogy jövő évtől megreformálják a tömegközlekedést, minek folyományaként, megszűnik az a járat, amivel én járok reggelente. A guta megüt komolyan! Végre találtam olyan buszt amin nincsenek tömegek (igaz, fűtés sem sok, de kit izgat), erre megszüntetik, mert hogy nincs kihasználva! Ja, mert nem heringként nyomorognak rajta a népek, akkor már kihasználatlan, meg kell szüntetni a búsba :S Értem...Nem akarok ennél is korábban kelni, meg mindenféle idióta átszállásokkal baszkódni. Ilyen az én formám, na.
Ma meg felhívtam az egyik felettest melóügyben és mikor felvette, tisztán hallottam, hogy azt mondta a telefonban, hogy, jaj neki pont nem akartam felvenni....ez de kedves. Esküszöm, semmivel sem ártottam neki. De lehet, hogy csak rossz napja volt :O Vagy a karácsony szelleme átjárta úgy látom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése