2021. december 18., szombat

Szülők (és félelmek)

Kedvességfoszlányok a hely-en:
Csütörtökön megyek be, látom két csaj ott cigizik és szotyizik (!!!)  a kapunál. Az egyik talán Laura, vagy Klaudia, a másik nevét abszolút nem tudom, mivel soha egy másodpercet se beszéltem velük. De azért köszönök, mert hát ne legyünk sült parasztok. Visszaköszönnek bambán, aztán hallom a következőket:
- Ez meg ki volt?
- Tudja a franc...
:S :S :S
A másik nő, idősebb, olyan ötvenes, eddig normális volt, köszönt, de mostanában ha ráköszönök, csak bámul rám, mint akinek elgurult a gyógyszere.
Áh, elég már a hely-ből, jó lesz ha 23.-án délben bezár a bazár idénre.
Tegnap egy bácsi ült itt a padon szinte egész délutántól estig és gondoltam, viszek ki neki takarót, de addigra már két öreglány kihívta rá a mentőket. Mondjuk, lehet hogy így járt jól, legalább meleg helyen lesz pár napot.
Pasim a héten két napot itthon volt, meg hamarabb is jött haza, pedig általában ez nem jellemző rá. Gondoltam arra, hogy kimenjünk a karácsonyi vásárba, mert csak a koncertekre kérik a védettségit, amúgy nem, de inkább nyakig betakarózva néztük a tv-t. Nagyon nem vagyunk most erre az ünnepre hangolva.
A karácsonyi ajándékbeszerzés halad, de még messze nem az igazi. Az első napokban jobban ment, de a hét vége felé elfogyott a kitartás és pénteken mindössze kettő db ajándékot szereztem be, ma sem mentem mert főztem és kedvem sem volt és holnap sem fogok menni. Majd jövő héten folytatom.
Különben sem tudom, hogy lesz, vagy lesz e egyáltalán családi karácsony, lévén hogy apám, meg anyám egyfolytában veszekednek :S
Aztán még ott van a hab a tortán, alias Tinimammer, aki ismét visszatért körünkbe (f*ck). Mármint kb. napi rendszerességgel. Eddig ezt heti max. 2 volt mostanság. Mert hogy volt egy pasija, de hamar kifuttatta nullára azt a kapcsit, gondolom akadályozta, hogy az ősöknél tanyázzon. Most meg az exével békült ki-akitől a gyereke van-de ez is rövid életű lesz szerintem, mert eddig sem működött, a fickó sem százas, meg a csaj sem.
Tesóm azt mondta, hogy ha a karácsonyi vacsorán a Tinimami ott lesz, ő sarkon fordul és távozik. Én is ezen a véleményen vagyok, mert rohadtul nem akarom még az ünnepek alatt is őt lesni, de félek, hogy így lesz. Húgom továbbá azt is megkérdezte tőlem, hogy szerintem hova lettek az egykoron egymást szerető szüleink?
Jó kérdés, bár tudnám...De jól elvesztek. Mint ahogy a hangulatosabb karácsonyi összejövetelek is, az utóbbi években jobbára minden ilyen eseményre kijutott egy kisebb-nagyobb balhé.
A mai nap meg csak úgy telik, írtam kicsit a fanfictionomat, meg tévéztem, másik ilyenkor ünnepek előtti nagytakarítást csinálnak (Z. pl. ablakot tisztít és függönyt mos), én meg nem, mert igénytelen gyökér vagyok, na mindegy. Ahogy a fb mondaná, Jézuska jön, nem a köjál XD
És wowww, most a sarki fényeket mutatják a Nat Geo Wild-on, annyira gyönyörű!És fáj a gyomrom, mert mindent összezabálok :/ meg amúgy hajat is kellene mosnom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése