2020. május 29., péntek

Én vagyok Peppa, ő pedig az öcsém, ZSOL(T)I....

És szerintem nincs szexuális életem.....De erről később.
Tegnap szomorúan néztem a lakás ablakából, amint egyik szomszéd épp elköltözik. A szerencsés...Mi szerencsétlenek, pedig tovább rohadunk ebben a patkánylyukban.
Szép jó reggelt kedveskéim *-*
Nem sok újdonságot tudok írni, az erőm és kitartásom végképp elfogyott a home office-hoz, tegnap annyira nem ment, hogy délelőtt fél 10-kor még itt hallgattam zenét a fotelben :S
Ennek ellenére örömmel tölt el, hogy a főnökség végül leszavazta a túlpörgött, extrovertált munkatársakat és június közepéig tuti nem indul a benti meló (hurrá), de előtte lesz valami összeröffenés úgyis, ahol elmondják merre, hány méter. Szóval pár hetet még nyertem. Ezt valahogy ki kell használni, mert utána biztos jó ideig kemény napok jönnek. Jó, most sem könnyű, beszámolók tömkelegét kellene gyártanom, csak ugye nincs kedvem.

És kipróbáltam az új Bloggert, mert azt írta, hogy júniustól az lesz az alapértelmezett, de megmarad a régi felület is. Egyelőre szokatlan az új, de lehet áttérek rá, mert nem tűnik rossznak.
És Sz. lájkolta fb-n egyik képemet, what the fuck?!

Ja, írtam K.-nak, hosszú idő (két hónap) után egy emailt, erre másnap visszaírt egy csomót. Főleg a pasijáról, hogy ott akarja hagyni, mert félelmetesen viselkedik, igazi szocipata (késsel a kezében rohangál, direkt bántja magát etc.), nem fürdik túl gyakran és hogy naponta ötször kell vele K.-nak lefeküdnie.
Jó, az is gáz, hogy a fickó nem fürdik, de azon nyílt leginkább kerekre a szemem, hogy naponta ötször szexelnek! Bassz...Akárhogy matekoztam, nekem a havi öt sem jön össze :S(havi három sem de pssssszt, Á. meg a faszija vagy 4 éve nem csinálnak semmit, szóval...így is jó vagyok) :O Ööööh és hogy van másra is idejük emellett? Vagy egész nap csak ezt csinálják? Hát én nem bírnám. Nekem nem hiányzik nagyon mostanában az ilyesmi. A karantén lehet aszexuálist-vagy minek hívják ezt-csinált belőlem.
És növelte az antiszociális életérzésemet.
De hát a hétvégi családi kerti bulira sem hívtak meg, mitől is lennék más *-* Pedig nem szoktam megölni a bulit és jó lett volna, a családtagjaimmal kicsit találkozni. Mondjuk, bele sem éltem magam, mert gondoltam, hogy kihagynak. Mindegy, pasim dolgozik, bámulhatom imádott kis lakáskám falait egymagam, ergo egy újabb, remek, egyedül töltött hétvége ígérkezik. Majd írom a sztorimat és gyümölcsössört iszom.
Én, a parti állat (cinikus ikonok).

2 megjegyzés:

  1. jajj, hát ez tök okés ha vannak ilyen picit leengedős napok is, tökre megértem. tegnap amúgy én is alig vártam már h vége legyen a munkaidőnek és lelőhessem a gépet:) szóval remélem, hogy néha le tudod azt kapcsolni a francba és tudsz töltődni. péntektől meg már elvileg nyitnak a helyek. én van, hogy simán egyedül beülök egy kávézóba a laptopommal és csak hallgatom hogy mások mikről beszélnek.. szerintem meglepődnél :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én szívesen tartanék egy ilyen lazább délelőttöt, amikor azt csinálom, amit akarok, csak az a baj, hogy még mindig sok az online munka, vicces, de mára is maradt (de nincs az az Isten, hogy belefogjak).
      Én sosem mertem egyedül beülni sehova sem (béna vagyok, tudom), pedig gondolom annak is megvan a hangulata.
      Az emberek beszélgetése kicsit engem is érdekel, bár attól tartok, csak még inkább kiábrándulnék belőlük. A buszon szoktam hallgatni értelmesnek nem mondható eszmecseréket, egyesek a semmiről is órákat tudnak vitázni :O

      Törlés