2017. augusztus 21., hétfő

Amikor király vagyok...ja, mégsem...

Hölgyeim és uraim,szétbasz az ideg.
A rívás elővesz komolyan *-* *-* Megírtam a Still breathing-ből egy teljes fejezetet totál készre, már csak át kellett volna nézni, meg felrakni. Meg lefirkantottam további másfél részt vázlatban, ja és az Örökké befejezését is kb. 80%-ban elkészítettem. Büszke voltam magamra stb., erre én ökör-állat (ezt kötőjellel kell írni, vagy egybe?), meg a csodálatosan átkozott gépem közös kooprodukcióban az egészet elküldtük a levesbe. Vagyis kitöröltük. És ezt jól felül is írtuk, hogy az előző verziók se működjenek, sőt az adatmentő programok sem tudják visszahozni.
Nem gyengén kerülget az idegbaj!!
Annyiszor megesküdtem, hogy nem tárolok gépen írásokat, mert jártam már így párszor. Meg hogy írásos vázlataim is lesznek ilyen helyzet esetére, de ezt most sem tartottam be. Így jártam.
Lett volna tehát új rész, meg az Örökké harmadik, befejező része is, de így jelenleg semmi sincs. Vagyis de, mert az Örökké második részét máshova is felraktam, szóval azt hamarosan itt is lehet majd olvasni.
De hogy mi lesz a Still breathing-el, gőzöm nincs, el is ment a kedvem, perpillanat. De nem hagyok semmit sem félbe, ahhoz túlságosan sajnálnám, így jön az újratervezés, mint egy rossz GPS esetében és ahogy időm lesz, folytatom, illetve befejezem a sztorikat. Előreláthatóan a héten még.
Az augusztus 20. átlagosan telt, az egyik szobából, ha felálltam a székre, látni lehetett a tűzijátékot. A pasim persze nem volt itthon :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése