2014. augusztus 31., vasárnap

Hey, ennyi volt a nyár !

Augusztus utolsó napja és holnaptól itt a szeptember! Nem is tudom mit gondoljak, vége a nyárnak és a napok majd ismét hidegre fordulnak, jönnek a rutin tennivalók, a hétköznapok szürkesége.
Igazából nem hat meg nagyon hogy itt a nyár vége, mivel a nyaram enyhén írva is fos volt. Igyekszem arra koncentrálni most már, hogy legalább az év hátra lévő pár hónapja jobb legyen a mostaniaknál.

A pasimmal most (és ezt leírni is félek), de jóban vagyunk. Talán a barátunkkal történt szörnyű tragédia, a temetés volt az, amitől ő is, én is kicsit magunkba néztünk és elkezdtük értékelni azt amink van. Talán még jobbá tudjuk tenni a köztünk lévő kapcsolatot. Én nem bánnám, én ezen vagyok! Most jó, de félek, hogy túl szép hogy igaz legyen, nem akarom bele élni magamat.
A családi kapcsolatok terén azért nem állok túl jól,de hát nem lehet minden tökéletes,viszont egy barátom ismét feltűnt az életemben és ennek őszintén örülök, igyekszem én is az élete része lenni és segíteni, bátorítani ahogy tudom, cserébe tőle is ezt kapom.

A sztorim harmadik része már 95%-ban készen van,nem mintha bárkit is érdekelne, de fel rakom a jövő héten!

1 megjegyzés: