2014. augusztus 24., vasárnap

Napra nap, avagy kedvetlenül+szétesve

Hát nem vagyok valami bazi nagyon írogatós kedvemben mostanság, sorry. Ahogy tudom hozom majd az újabb részt és köszi mindenkinek aki ide téved. De most a barát elvesztése és más egyéb problémák elterelték a figyelmemet és lehetőségem sem volt írni, mert elfoglalt voltam.

Meg szomorú. Szinte naponta eszembe jut a srác és még mindig nem tudom felfogni, ez olyan hihetetlen. És akkor még itt lesz majd a temetés is...

Voltam dokinál is a szívpanaszaim miatt, még majd lesz pár vizsgálat, aztán majd csak mondanak valami okosságot is.

Tegnap láttam egy érdekes filmet a Sundance-n. Néha olyan szar filmek vannak rajta, néha meg tök jók. Na ez is egy olyan volt. 
A címe Choking man, vagyis a fuldokló férfi. Főszereplője Jorge, egy nagyon félénk equadori srác, aki egy étteremben dolgozott mosogató fiúként. Aztán jön egy az étterembe egy helyes kínai lány Amy, aki mindenkivel nagyon kedves, mosolygós, olyan igazi jó fej csaj. A szintén ott dolgozó nagyszájú és folyton énekelgető (feltételezem csajozógép) Jerry persze rögtön rá is hajt. A lány megtetszik Jorge-nek is, de mivel ő szinte orvosi eset a félénkség terén, persze nem mer közeledni. Nagyjából ennyi a sztori lényege. És a filmben tényleg lesz egy fuldoklós jelenet, de valójában nem csak a látható fuldoklást mutatja meg, hanem a főhős vergődését a mindennapi életben, ahogy éli a kis mindennapjait és ahogy nem beszél senkihez, ahogy Jerry állandóan szívózik vele és ahogy szeretné, hogy Amy vele legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése