2014. július 3., csütörtök

Ooh, majd aah

Tök jót álmodtam és most kivételesen elég sok mindenre emlékszem is. Álmomban újra iskolás voltam és az a srác aki általánosban tetszett, elhívott randira. Én meg nem mondtam igent azonnal, hanem sejtelmes mosollyal az arcomon szívattam még kicsit vagy ilyesmi.
A valóságban általánosban elmondtam a gyereknek, hogy mi az ábra, már hogy bejön nekem. Erre az ő válasza : - Igen sejtettem.
Aztán közölte, hogy egy másik csaj tetszik neki (akibe a fél iskola szerelmes volt, mivel mindig kirakta amije van, holott nem volt szép a szó szoros értelmében, egyszerűen bevállalós volt és jó alakkal áldotta meg a természet). De legalább nem mondta el másoknak és nem zsarolt ezzel meg minden. Igaz, utána nem is beszélgettünk kettesben többet.
Szóval tök jó kedvűen keltem fel ez után az álom után, mivel az álomban ahogy vissza emlékszem nem csúfoltak, meg semmi ilyesmi, sőt. 
És még a kiszemelt is rám hajtott, yeahhh!
Aztán rájöttem, hogy ez csak álom és hogy semmi ilyesmi nem történt és bitang sötét és ratyi az idő, 05:55 van és a pasim akkor indult el dolgozni. És hello ez a valóság *-*
Félre értés ne essék, nem az akkori srác miatt voltam olyan happy, mivel már rég nem érdekel (és valaki régen mondta is róla hogy igen le van csúszva pia meg minden), csak végre nem rémálmom volt, hanem olyasmi, ami a múltban szar volt (általános iskolai rémálom) az álmomban meg tökéletesen sikeres. Vissza tekintve, sosem akartam hogy tökéletes legyen, annak is örültem volna akkortájt, ha nem szólnak be valami sértőt nap mint nap :S
Oké, álomfejtés befejezve. Megint egy se füle-se farka bejegyzést kreáltam így kora reggel.
Amúgy a novella amit ígértem a kommentelőmnek, halad igaz lassan, de igyekszem vele.
A végére pedig az egyik nagyon nagy kedvencemet, az idő úgyis lehangoló, remélem nem marad így egész napra, nincs kedvem megázni.


Dylan....
Nekem erről mindig ő jut az eszembe :P P
Amellett meg kurvajó ez a dal. Imádom!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése