2014. július 6., vasárnap

Vánszorog a nyár, betegségek és a tökéletes kamureg

Valahogy most úgy lelassult minden. 
Én is...Nem vagyok valami motivált, nincs kedvem semmihez sem. Csak úgy vagyok és kész.
Körülöttem sem jó minden. Úgy tűnik mindkét ősömet műteni fogják nyáron, vagy ősszel. Jó kis kilátások.
És tényleg igaz, hogy ha egészség nincs, akkor kb. semmi sincs :( :(
És amikor minden ilyen tré, akkor futok bele a tökéletes nagy betűs KAMUREG-be.
Tudjátok, van az a műsor az MTV-n, ami arról szól, hogy emberek nem valódi fb profilokkal és nem valódi személyiséggel hülyítenek éveken át másokat, aztán a végén kiderül hogy a helyes fiú egy csaj, vagy a menő modell lány egy 50 éves fickó stb.
A történet ott kezdődött hogy egy pasi bejelölt facebookon. Általában jó fej vagyok és visszajelölök mindenkit, hiszen ha én nem is, ő lehet hogy ismer valahonnan (egyszer egy Puerto Rico-i srác jelölt be, meg mernék esküdni hogy ott még nem jártam, de kitudja). Vissza jelöltem ezt a delikvenst is és erre el kezdett nekem írogatni, hogy csodálatos vagyok, rögtön belém esett, tudja hogy én vagyok a nagy Ő, bla, bla, bla. A képeim alapján nah persze...
A fickóról annyit hogy (állítása szerint) menő mérnök, jól el van eresztve anyagilag. Kinézetre kb. az apám lehetne, pocakos és nem az esetem, de nem akartam bunkó lenni és végülis normálisakat írt.
Váltottunk pár levelet, fura mód ő már a másodikban megkérte a kezemet *-*
Nem most jöttem a falvédőről, egyből lejött hogy ez valami szórakozás lehet, nyilván ő így éli ki magát vagy nem tudom. De amúgy is közöltem is vele hogy van kapcsolatom, erre ő csak nyomta tovább az ilyen irányú sületlenségeit, miszerint Isten egymásnak teremtett minket stb.
OMG!!!!
Közben szépen törölt a ismerősei közül, mivel rájött hogy velem nem sokra megy.
Áh, véletlenül sem kamus...Deehogy...
Rákeresem a nevére és vagy 4-5 profilja van, ahol ugyanazokkal a képekkel van fent és az ismerősei 99%-át nők teszik ki. Főleg innen Magyarországról. Biztos azt gondolta, hogy ebben az országban, csakis hülyék élnek.
Na mindegy, miután törölt én nem is írtam neki többet, ahogy ő sem. Rájött, hogy nálam nem fog célt érni. De mi is lehet az a cél. Külföldön él, kb. soha a büdös életben nem találkozunk, ennek ellenére a leveleiben úgy írogatott házasságról, együtt élésről, mintha a szomszéd utcában laknék.
Ami érdekesség még, hogy anyum ismerősének is ugyanez a sztorija, azzal az eltéréssel, hogy ő hónapokig írogatott ezzel az emberrel (vagy kísértetiesen hasonlóval) és már ott tartott, hogy feladja az életét itt és a gyerekével átcuccol Angliába, mert a hapsi ígért neki fűt-fát. Szerencsére aztán meg világosodott és belátta hogy egy kamutenger kellős közepében pancsikol.
Gondolom, a többségnek van esze, de mi van azokkal, akik mégis bedőlnek az ilyeneknek?!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése