2024. augusztus 22., csütörtök

Emotional rollercoaster

Valaki meg fogja nézni az új Holló filmet? Én, mint az első 1994-es Brandon Lee (R.I.P.) főszereplésével bemutatott Holló hatalmas rajongója (és a filmzenéjé is) nem tudnám megnézni. A második részt láttam, de az is akkora csalódás volt, hogy a többit már passzoltam. Szerintem Holló film csak egy van és az az első.
A gyógyszeremtől, amit a nődoki felírt, ver a víz éjjel-nappal, sokszor nagyon fáj a hasam és kissé depis vagyok, máskor meg feldobott (hétvégén már lakasátrendezésen agyaltam-tudom bolond vagyok).
Remélem ha ősszel vissza megyek a dokihoz leállít erről a cuccról.
Augusztus 20.-án, jobb híján pasimmal lenéztünk a térre, láttam. Rocker R.-t. De unalom volt, meg akkora a tömeg (főleg orkok szép számmal, meg sok ukrán akik azt se tudták mit ünneplünk), hogy mondtam pasimnak menjünk egy kicsivel kevesebb emberrel megszórt helyre, mert kezdtem szarul érezni magam ettől a brutális, egymásra torlódott tömegtől. De ez nem jött össze, mert pont kezdődött a tűzijáték és egy tapodtat se lehetett mozdulni. Ott ragadtunk. Egy előttünk álló öregasszony be is találta pasimat, hogy azonnal oltsa el a cigit mert még kiégeti a ruháját. De pasim nyilván nem dobott el egy egész szál cigarettát (ilyen dohányárak mellett cöhh, hova gondolsz csajszi?), a nő még sipakolt kicsit, de utána elkushadt. Viszont soha többet nem akarok ilyen sok embert magam köré. Uh, szörnyű volt.
Szerdától már ment minden a szokásos mederben. Lassan vége a nyárnak ami persze megint egyhangú volt és az én egészségügyi sztorimról szólt nagyrészt, meg alig írtam, de akkor is hiányozni fog. Mert jön az ősz, intéznem kell a műtétet és készülni is rá. Ehhez meg sok kedvem nincs.
A háziorvosból is frankón elegem van, körülményes és sokszor gáz az ügyintézés. Plusz múltkor szükségem lett volna tőle egy papírra amit 2 mp kinyomtatni, de nem tette meg. A réges régi orvos ezt tuti megtette volna és nem faszságokra hivatkozva elhajt. 
Ha nem nyomasztana a műtét árnyéka és lenne türelmem, kideríteni melyik orvosi körzetbe tartozunk eredetileg, akkor valahogy átkérném oda magunkat. De most ez így marad egyenlőre, még ha nem is vagyok elégedett .
Hugomat szeptember 3.-án műtik. Jó neki, hogy mindjárt túl lesz az egészen. Hamarabb is mehetett volna, de jövő héten nyaralnak. És J.-ék is vakációznak, méghozzá többek között azzal a (TERP)Eszter ribivel, akiről már írtam, hogy anno középsuliban hogy tette az agyát és velem is egy tirpák, undok faszparaszt volt. 
J. azt mondta kedves nő és bírja. A húga E. pedig egyenesen imádja. 
Ez szíven ütött. 
Meg az is, hogy láttam milyen apartmanban lesznek. Úszómedence, jakuzzi egyebek...
Hétvégén meg fater szülinapja és még nem találtam ki mit vegyek neki. 
Lehet fogadásokat kötni anyám és tesóm hányszor vesznek össze, pasim mennyire csapja ki magát stb. Téteket kérem most megtenni!
Ráadásul apám meghivja azt a hülye nőt is, akiről már írtam sokszor, hogy egy szarkavaró gazdag gyökér, aki rá akart apámra mászni és ha részeg volt, anyámat vegzálta, meg engem is fb-n. 
Tehát ezt nem nagyon tudom értelmezni, hogy az a nő amúgy minek oda. Durván nem normális és ezt százszor be is bizonyította. Azonkívül anyám és én is rühellem és huginak se nagy kedvence.
Már csak Teen mom hiányzik vagyis nem hiányzik, de a végén még ő is ott terem felrakva az I.-re a pontot. Az lenne csak szép baleset.
Nincs most ehhez energiám.  Legszívesebben feküdnék csak egész hétvégén. 
Bocs, ez a bejegyzés lehangoló lett tudom. 
Hülye hormongyógyszer.



2 megjegyzés:

  1. Kitartás! Neked van már időpontod a műtétre, vagy majd ősszel dönti el a doki? Ki ez a tinimami a családodnak és hogyan kerül az életetekbe? Gondolom, anno nem olvastalak még, mikor ez kiderült.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen 😘 időpont még nincs, szeptember elején megyek kérni.
      Tinimamiról nagy vonalakban itt írtam.
      https://myneuroticsdream.blogspot.com/2021/07/az-almok-vilaga-kenyelmes-valosag.html?m=1

      Törlés