2024. augusztus 16., péntek

Az élet egy tányér leves, èn pedig egy villa vagyok

Jaj, megint itt a 2317548 fokos meleg. Megint vagy 30 fok van az ólban sajna.
És már augusztus közepe. Villamsebesen hasít a nyár és mire feleszmélek, már vége is lesz.
Pasim közölte, hogy szeptemberben Vácra megy melózni úgy 2 hétre. Ottalvós bulika lesz. Nem örültem persze. Nyomasztó lesz itt a rathole-ban egyedül aludni. De ilyen az épitőpar. Addig kell menni, amíg van munka, mert télen alig akad. 
Még jó, hogy szeptember végéig nem intézem a műtétet. Így pasim is letudja ezt a váci megbízást és ha nehezen gyógyulnék-de nem tervezek nagyon szenvedni-talán kicsit pasim is segít. Bár túl nagy dolgokat nem gondolok bele ebbe, pölö nem fog főzni vagy ilyenek. 
Ah, nem akarok a műtétre gondolni és írni se róla. Húgom intézi a sajátját, Szerintem őt pár héten belül negműtik, de az egy napos műtét. Legalább ő már elfelejti, amikor én még ezen pörgök.
A héten volt H. lányának Larának a szülinapja. Hívtam párszor H.-t, hogy köszöntsem a kislányt, de egyfolytában ki volt kapcsolva a mobilja. Pedig édességet is vettem az ünnepeltnek, amit oda akartam adni neki, de nem úgy hogy váratlanul rájuk török. Messengeren is írtam, elolvasta, de válasz sehol. Szerintem valamiért haragszik, mert július eleje óta nem beszéltünk. 
Pasim szerint majd ősszel újra előkerül, ha szivesség kell. 
Amúgy azt is mondta mèg, hogy pár hete ott ment el H.-ék házánál reggel munkába menet olyan 7 körül és szegény Lara egymagában játszott az udvaron. Fura, hogy H. így kámforrá vált. Mondjuk sajnos a többi barátnő sem hallat magáról többet. Egyedül K. és J., akikkel messengeren írogatunk. 
K. Egy hetet romantikázott a pasijával Párizsban, J.-ék meg holnap valami élményfürdőbe mennek.
Pasim meg hét elején sikerrel haza vágta magát a kocsiban 40 fokban aszalódott szendviccsel, amit a kis haverokkal ettek a Fradi meccsre menet. Utána egy napig itthon volt mert dübörgött a róka móka és a hasmars. De már jól van és remélem megtanulta, hogy nyári hőségben nem eszünk az autóban órákig erjesztett szenyót.
Amúgy persze sajnáltam. 
Ha beteg, viszont akkor nem gyökérkedik.
Ma meg már örülök, mert péntek és hétfőn se kell menni és szerdáig no hely! Így ennek örömére, borsólevest, paprikás krumplit és grízes tésztát fogok csinálni-master chef ikonok XD.
Sétáltam még egyet haza felé menet. Szelfizgettem, találtam klassz helyeket háttérnek, de felidegesített, mert mindig jött valami járókelő. 
Egy nő úgy bámult rám, mintha 8 fejem lenne. Pedig csak egy jó képet akartam, ami az én esetemben extra bonyolult azzal a rémes fejszerkezetemmel. 
Mindenkinek szuper pihentető hosszú hétvégét kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése