2024. március 15., péntek

Sötét emlékek, hosszú hétvége, közelgő tavasz

A héten volt Sírós srác exem szülinapja és hát írtam neki hogy boldog születésnapot, vissza írt hogy köszi. Ennyi interaktálás köztünk bőven elég is. Annyit tudok róla, hogy egy szép, nagy házban él, jó rég óta van egy Melinda nevű csaja, tök sportos lett, fut, hegyet mászik és vega. Egyszer a pasim majdnem dolgozott is nekik, de hálaégnek nem lett belőle semmi.
Nem gyakran jut eszembe Sírós srác, és ez így oké. Rég volt már, de mégiscsak ő volt az első komolyabb pasim. Aki amúgy kedves, aranyos fiú volt (bár kicsit én központú, egyke kölyök, akit a gazdag de rémesen szigorú és konzervatív szülők neveltek, plusz ugye velük élt a milliomos nagyi is, amolyan matriarchaként és aki előtt titkolni kellett, hogy a kisunoka becsajozott, tudjátok amikor az ablakon másztam ki), amíg el nem kezdte erőltetni a szexet. 
Hát ugye az ember lánya jó barátnő akar lenni és enged neki. De az ember lánya, ha 15 és háromnegyed éves, először lát ruhátlan pasit (aki történetesen nem BJA, vagy más szuper plátói szerelem) és nincs erre az egészre felkészülve, az elég traumatikus. Sok más baklövés mellett, ha visszarepülhetnék az időben, ezt is máshogy csinálnám. Mert mindenki többet érdemel egy sötét, poros, bútor nélküli nyaralóban (ahol se viz, se áram), leteritett pulcsikon átélt első alkalomnál, és "ez szuper volt, de öltözz fel gyorsan, nehogy véres legyen valami, anyámék kinyirnak" kommentárnál.
Ajh, színtiszta PTSD. 
Szerepet is játszott a szakításban. Meg amúgy nem is szerettem igazán Sírós srácot és közbe jött Aputest, aki akkor még vékony volt, jó szövege volt és hasonlított Matt Damon-ra. És egy  igazi rohadék volt, de ez másik sztori. És ma már meséltem eleget :D
A héten találkoztam kétszer is J. hugával, első nap cuki volt és azt mondta szó szerint, hogy kurva jó a hajad Vivi(whattt?) és nem ironikusan. A másik nap rossz kedve volt és köszönni is alig akart. 
H. hívott, de nem hallottam, aztán meg már este nem volt kedvem visszahívás meg telefonon csevegni, pasim szerint H. úgyis biztos szivességet akar kérni, azért keres. 
Tesómnak további vizsgálatokra kell mennie a mellében lévő csomó miatt, valami core biopsziára jegyezték elő :S
A gyk-s csaj, akivel az AIS miatt kezdtünk el beszélgetni, meg fel akar hívni és elkérte a számomat. Én alapból nem vagyok annyira oda a telefon beszélgetésekért, főleg úgy hogy nem is ismerem személyesen az illetőt, de majd megadom a telefonszámomat neki.
K. meg jön a pasijával húsvétkor 10 napra Magyarországra, azt mondta, hogy klassz lenne találkozni, de nem tudja sikerül e, a pasija mit tervez, mennek ide-oda rokonlátogatóba és wellnessbe Hajdúszoboszlóra. Én örülnék neki, ha összefutnánk, mert meg akarom köszönni neki a karácsonyi nem kevés segítséget.
Kaptam fateromtól Hugo Boss testápolót és imádom az illatát!
A hét szerencsére egy nappal rövidebb. Nem is bánom. Bár pasim dolgozni van ma is. 
Ja, ha már munka, a szomszéd gyereke 3 napot melózott apámnál, aztán inkább befejezték ezt a nagy közösködést. Szegény gyerek csinálná, de full rottyon van, asztmás és fullad, fáj a dereka, térde, nem ez az ő terepe. Persze a szomszéd nem erre számított és mondta is csalódottan, hogy ők hosszú távon terveztek, de hiába a szándék, ha nem bírja fizikailag. Én tuti más munkakör után néznék, vagy valami tanfolyamra mennék a helyében és nem erőltetném az épitőipart.
Tehát március 15., pihenés, napfény, tavasz, főzök majd (borsóleves, hagymás máj krumplival), délután elviekben (remélem a gyakorlatban is) hajat festek. Sajnos nem volt az a festék, amit legutóbbi két alkalommal kentem a hajamra, így Garnier Color Sensation sötét ametiszt-et vettem. Majd kiderül milyen lesz. 
Szeretnék még zenét hallgatni és kicsit irni is. Meg egy kör torna sem ártana. Botrány, hogy tegnap is mi mindent össze nem ettem anyáméknál délután.


2 megjegyzés:

  1. Zenét hallgatni, Írni, tornázni... no ezek nekem is be vannak tervezve a hosszú hétvégére :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, neked sikerül is. Én egyelőre nem állok túl jól 😒

      Törlés