2024. március 23., szombat

Ott ahol szenvedni jó...

Hát, szerintem sehol sem jó szenvedni. 
Egy névtelenem érdeklődött, miért vagyok még a pasimmal, mert bunkó és hasonlók. 
Mindig azért nem az, tud ő kedves is lenni. 
A válasz, nyilván szeretem, azért vagyok vele. Ő a leghosszabb kapcsolatom, sok mindenen átmentünk együtt. 
Oké, megcsalt, ez tény. Erre nincs is bocsánat és nem is felejtettem el neki.
De az élet megy tovább és próbálom kihozni az egészből a legjobbat. 
A nagy lelépés és új életet kezdés csak az amcsi filmekben olyan sima liba. 
Nincs is hozzá kedvem. 
Rühelltem szingli lenni, életem legnyomasztóbb és legmagányosabb hetei, hónapjai voltak azok, mikor Narkomán elcuccolt és pasim még nem volt a képben. Szeretek kapcsolatban lenni, meg ha nem is mindig felhőtlen. Semmi sem az. És nincs tökéletes full rózsaszín párkapcsolat, vannak problémák, nézetkülönbsegek, amiket meg kell oldani, kezelni kell, ahogy lehet. 
Ennyi idősen én már nem hiszek a hercegben fehér lovon. Az a herceg totál eltévedt a lovával együtt és nem jön sosem, ha létezett egyáltalán. 
Ami van, azt kell becsülni és kész. 
A rossz napok elmúlnak és jön helyette jó. 
Az élet csupa fent és lent, by Facebook XD Közhely szótár kimaxolva.
Persze ez csak az én véleményem, más máshogy véli és másképp cselekszik, pl. tovább áll. 
Én maradok, mert így szeretném. 
És végre hétvége, erre már reggel korán felkeltem. De legalább majd időben neki állhatok főzni. Hurrá...
Azt álmodtam, hogy faterom valami nagyon nagy lakóparkot építtetett és azt mondta milliomosok leszünk. Aztán felébredtem és ahh...csak álom volt. Nem akarnék milliomos lenni amúgy, csak stabilitásra vágyok. De az is  elérhetetlen jelenleg.
Viszont a húsvéti leállás már közeleg. Csütörtök délben lehet elhúzni a hely-ről és majd csak kedden kell ismét menni. Várom már, kirándulni nagyon nagyon szeretnék. És ezt elő is terjesztem pasimnak. De az úticélt most ő választja ki, okulva a múltkori balul elsült kiruccanásunkból. Mondjuk én el voltam, nekem már minden jó, ami nem itt a lyukban és a városban történik. 
Jó hétvégét mindenkinek!


4 megjegyzés:

  1. Teljesen igazat adok Neked!
    Senki ne szóljon bele ki kivel és miért van. Mindenki saját maga tudja kinek mit visel el, mennyiből és meddig.... Okoskodjon mindenki a saját életében! Ezeket a beszolásokat, hogy "Miért vagy vele?" nagyon nem szeretem. ( vagy még: Ezt így vagy úgy kéne csinálni... ) A hangsúlyról nem is beszélve!
    Én is sokat kaptam hasonlót, de a legdurvább az volt, amikor egy ismerősöm azt mondta, hogy ő tuti nem tartotta volna meg a lányomat... Kiverte a biztosítékot!!! Mert minden gyermekemet imádtam az első másodperctől fogva és az apjukkal bárhogy is alakult a magánéletem, soha egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy egyiket is elvetessem!!!!
    Szóval, imádom, ahogyan leírtad, hogy miért is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Eva! Én is úgy vagyok ezzel. Lehet a kérdezőnek ez már sok, nekem nem. Azért amit neked mondtak a lányoddal kapcsolatban, az már durván átlép minden határt. Remélem kiosztottad az illetőt. Ez már nagyon nagyon bunkó viselkedés.

      Törlés
  2. Én kérdeztem, és csak azért, mert én eddig nem láttam hogy bármi jót írnál a pasidról. Nyilván minden kapcsolat nehéz, és küzdeni kell, meg persze én sem a hercegről beszélek fehér lovon, ne forgasd ki a kérdésem... de van egy határ. Persze ez mindenkinél más. Mivel láttam Rókánál a kommentjeid, és ezért volt érdekes, hogy kívülállóként te is látod, hogy van, ami nem fér bele egy kapcsolatba. A megcsalás mégis belefért neked. Nyilvános blogot írsz te is, természetes, hogy aki olvassa, véleményt formál akaratlanul is... szerintem nem voltam bunkó, nem azt írtam, mit kellene csinálnod, csak mivel itt egy elég fekete képet írsz a pasidról, számomra nem világos, neked miért jó ez. Elfogadom, amit írtál, mert egyrészt sem közöm nincs hozzá, másrészt nem vagyunk barátnők, hogy féltselek. Nem akartalak megbántani a kérdésemmel, csak tényleg nem értelek, ezután a poszt után még annyira sem - mert ezekszerint bármilyen kapcsolat jobb, mint a szingliség. Dehát nem az én dolgom. Valamennyire azért választ kaptam... további szépet és jót! (Kati)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kati! Asszem sehol sem írtam, hogy bunkó vagy és én is teljesen kulturáltan válaszoltam az érdeklődésedre. Való igaz, nem vagyunk barátnők, így félteni sem kell, nem is kérem senkitől.
      Nincs bocsánat a megcsalásra, de van második esély. Nálam, nálad meg lehet, hogy nincs. De ezzel semmi gond szerintem. Különböző emberek vagyunk. És igen. Bármi jobb nekem a szingliségnél. Én ilyen vagyok. Se kedvem, se energiám már szingliként pasivadaszatra járni. Meg aztán anyósom sincs, aki belevauzik a dolgaimba (királyság hidd el). Pasim olyan, amilyen és nem igaz, hogy nem írtam jót még róla. Biztos hogy volt pozitív megnyilvánulasom is, hisz ez a blog idestova több, mint tíz éve íródik. A vélemények, kérdések sosem zaklatlak fel és igyekszem válaszolni is vagy kommentben, vagy bejegyzésben. Bár tök mindegy amúgy, így ismeretlenül mindenki úgyis azt hisz és lát, amit akar.

      Törlés