2023. október 8., vasárnap

Ez az a nap

Mikor abszolút nincs kedvem semmihez. A torkom és a fülem is fáj pár napja kicsit. Meg alapból tré kedvem van és idegbajos vagyok. Pasim mondta is reggel, hogy nagyon bal lábbal keltem ma. Erre rávágtam, hogy jahh, jól látja. 
Mondjuk annyira ez őt nem hatotta meg, ment egy haverjahoz valamit segíteni, bár inkább az pasis iszogatás lesz. És ha már ott van, a délutáni Fradi meccset is megnézi nála. Szóval jó darabig nem jön. 
Tegnap meg koncerten volt a rock kocsmában. Hát na, neki csak megszületni volt nehéz
Ma megnéztem a rock kocsma fb oldalát, hátha vannak fent képek a tegnapi koncertről, de csak régiek voltak. Évekkel ezelőttiek. Nem frissitenek túl gyakran. Bele is akadtam abba az ominózus fotóba, ahol drága párom azzal a szőke ribanccal táncikál. A csaj arca nem látszik, csak az okádék mustársárga felsője, meg a bőrmellénye. Rohadt kurrrrva, pardon.
Lehet az az Eszter nevű ribi volt, aka vörös goth cafat, egy ideje az is szőke. Tudjátok, aki anno hivosgatta pasimat és akit láttam a buszon kb. egy éve, de már nem rocker, ilyen cica baba inkább. 
Amúgy meg mindegy, nem is értem, mit vekengek ezen. Azt hiszem még mindig fáj. Mint a pasim összes ilyen dolga.
A tyúkmellű rohadvány exe is szingli megint, pedig karikor kibékült az exével, de most látom megint egyedülálló a státusza. 
Vahhh, biccsek mindenfele.
A szomszéd is hozott át valami kaját és mondta hogy képzeljem Leselke egyik gyereke szeptemberben meghalt. És hogy tudtam e. Honnan tudtam volna? Jó régen nem láttam és amúgy sem szeretek a lépcsőházban lógni pletykákat vadászva. Amúgy sajnálom ezért Leselkét.
Hajat kéne mosni és vasalni.
Oooohhh.
Motiváció nulla.
És holnap hétfő (meg akarnám nézni a Kilenc hónap c. filmet este a Magyar Mozi tv-n, de szerintem esélytelen, mert fél 11 után kezdődik).
És reggelente dög hideg van.
Klassz ez a klip meg hát szeressük az Avenged sevenfoldot :P

2 megjegyzés: