2023. május 25., csütörtök

Nem kéne kiégni

R.I.P. Tina Turner.
Vacakol a Blogger és valamiért nem tudok videót beszúrni ×_× 
Hála égnek, már csütörtök van. És mikor az ember fellélegezne, hogy yey akkor már itt a hétvége, ami ráadásul egy nappal több is a pünkösd miatt, erre szopórollerre kell állni holnap, meg jövő héten is.
A vesém tegnap fájt és ma sem a legjobb, kész vicc nyár elején máris felfázni, főként hogy rendesen felöltözöm, de hát én mindig ezt játszom. És cseppet sem élvezem. 
Pasim a héten az elhagyott személyi okmányt intézte. Az új igazolványa fotóján úgy fest, mint egy terrorista. Ha megborotválkozott volna, akkor mindez elkerülhető lett volna. De nem tette, így ránézésre vagy 20 év fegyház hehhe.
Mondjuk én se vagyok piskóta a személyi igazolvány képemen kb. mint egy leharcolt drogos. 
Visszatérve a pasimhoz, fura dolog derült ki róla, beszélgettem vele és valahogy szóba került a kötekedés, talán a fociról vagy ilyesmi. És röhögve mesélte, hogy pár éve a haverjaival belekötöttek egy alternatív színes hajú srácba. Csak mert ki volt festve és mert fekete cuccokat viselt. Le is döbbentem ezen és kérdeztem is pasimtól, hogy neki volt e része iskolás zaklatásban, de persze a válasz az volt, hogy természetesen nem. Nekem viszont volt és tudom milyen nagyon tré, ha csak úgy különösebb ok nélkül bántanak. Azok a szavak, amiket kaptam, máig megmaradtak és nagyon sokat ártottak. Szóval mondtam is pasimnak, hogy ez tuskó dolog volt tőle és igazat is adott nekem, hogy okés, ez valóban bunkóság volt, de azóta szerintem biztos volt hasonló kalandja. Ismerem...a pia, meg a haverkák a legrosszabbat hozzák ki belőle...
Hmm, fura hogy bully-val élek.
A héten még történtek egyéb csoda dolgok is (szarkasztikus ikonok), pölö esténként a régi zenéket hallgattam és erős dallamtapadásom lett a From first to last egyik-másik dalától, lehet hogy előkaparom a kb. 2000-es évek közepén írt, nem nagyon adult contentes Sonny Moore (aka Skrillex) fanfictionomat :P.
Ja összefutottam H.-val és Larával, plusz a WC ülőke is cserére került, mert a másikkal alapból a fasz kivolt (bocccs), mert nem volt jó a mérete, de sos-ba vettük, mert pasim előtte kettő WC ülőkét tett tönkre, úgy hogy egyiket fel se raktuk még. Szóval szívtunk a bamba ülőkével pár évet és alig vártuk hogy lehessen indok kicserélni. Na ez most jött el, mert szerencsére letört belőle valami csavar és használhatatlan lett, igy nagy boldogsággal szereltem fel az újat és elterveztem, hogy a régin páros lábbal ugrálok annak örömére, hogy megszabadultunk tőle, de ettől eltekintettem végül. 
A szomszéd is beszólt valamit, de már  elfelejtettem mit. Viszont mikor a zuhany alatt voltam, rátelepedett a csengőnkre, ami beragadt és 10 percig csengett össze-vissza. Nem tudom amúgy mit akart, mert ma már találkoztunk délután a folyosón. 
Uh, de nincs kedvem a holnapi és a jövőheti szopóághoz. Pedig néha nyár feelingem van, de a variálásoktól ez hamar a semmibe vész. 
Hehe, tudom infantilis vagyok, de ezen a rajzon elröhögcséltem. Olyan beteg XD







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése