2023. május 10., szerda

Furcsa napok

Hétfőn meg kedden itthon voltam, hétfőn a pasim is, ugyanis a fürdőszobai plafon, amit anno a vizesek tettek tönkre és szakítottak le, rekordsebességgel kezdett süllyedni. Félő volt, hogy a fejünkre zuhan, így pasim feldűbelezte. Vagyis csak félig, a többit hétvégén, addig nem szakad tovább legalább. Jó nagy retekkel járt, tiszta por lett a hajam. 
Kedden még itthon maradtam a romokat takarítani és előre elterveztem, hogy azért hagyok időt magamnak a zenehallgatasra, ff olvasásra is. 
Ahha...reggel 6 után szépen elment a net és a kábel tv is :/ a tv dél körül visszatért, de a net nem, többször kihúztam és újra indítottam a modemet, de semmi. Így 3 órakor felhivtam az ügyfélszolgálatot és a pasival kiokoskodtuk, hogy resetelni kell a modemet. Vagyis gyufaval a reset nyilasba belenyúlni. Utána visszajött net, szóval ügyesek voltunk, a pasi meg én :P 
A netmentes órákban jobb híján ruhákat selejteztem, porszivóztam, felmostam, szóval aktívkodtam, ha már netezni nem lehetett.
Ma már mentem a hely-re. Rocker R. is rám írt reggel, hogy merre vagyok, de mivel hetek óta nem hallottam felőle, egy ideje már nem arra járok, minek kerüljek, ha úgyse futunk össze. 
H. kislánya skarlátos szegény.
A hajam megint kiakaszt, a frufrum belázadt és nagyon rosszul áll. 
Kb. félúton egy nagyon béna emo és egy elmebeteg között. Nekem ez a jó frizkó dolog nem megy és ez kétségtelenül a tré hajak éve (évtizede). 
A színe se az igazi, de hamarosan kerítek valami klassz színt rá. Hétvégén jó lenne befesteni, bár nem tudom hogy alakul a fürdőszobai munkálatok miatt.
De azért remélem lesz rá lehetőség.
Ja pasim számteches haverjával is beszéltem, vírusos a laptopom, megint újra kell rakni. Közben nézegettem amúgy használt gépeket is, mert nem tudtam meg lehet e menteni a laptopomat. Vannak jó árban, szóval elgondolkodtató, hogy egy másikat is veszek idővel (ha meglátogat a pénzcsináló jó tündér), inkább több legyen, mint egy sem. 
Holnap, vagy pénteken rákérdezek a citológiamra is a dokinál. Kicsit parázok, de az AIS körüli szopóág után ez már csak ilyen. 
Meg olvasok most egy blogot, amit egy fiatal daganatos lány ír, még csak pár bejegyzést olvastam el, de nagyon felkavaró számomra. Tiszta szívből kívánom neki hogy a dolgai jobbra forduljanak és mielőbb meggyógyuljon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése