2023. május 21., vasárnap

Hello, hello nincs semmi új

A hét egyhangú volt, de nem is bántam most annyira. Pár elázás volt csak, meg összefutottam H.-val, de csak köszönt, mert rohant valahová.
Ja, azért volt egy jó buszos sztorim, ugyanis hamarabb jött a délutáni járat és már messziről láttam, hogy erre keresztet vethetek, mert lekéstem a búsba, ráadásul Mr. Utálom az életemet vezette, de pozitívan csalódtam, mert bevárt. Wooow, nem semmi. És a bérletet sem kérte pedig az nála alapelv. Róla pont nem hittem volna, hogy megvár. És tessék...mik vannak...
Pasim elhagyta a személyijét, így jövő héten azt akarja megcsináltatni. Remélem bokros teendői közé befér. 
És csütörtökön visszakaptam drága laptopomat, úgyhogy újra itt van a nagy csapat ×_× most már semmi sem foghat vissza, hogy folytassam az írásaimat. Úgy várom! Van mit bepótolni.
Hétvégén a fürdőszobai pusztulat semmit sem haladt, mert pasim mindkét nap dolgozott, szóval még mindig bámulni kell kitudja meddig.
Én meg hirtelen felindulásból grízes tésztát csináltam, pasimnak meg sült csirkét. 
Pedig sürgősen abba kellene hagyni a nassolást, de hétvégén is volt itt minden, pogácsa, túrós süti, csokis nápolyi, meg pudingos kocka és társai. Lelkiismeret furdalásom is van, de azért ezt félreteszem és vígan zabálok. Közben meg csak nő a seggem ajh, keresnem kellene a neten valami edzéses bigyót és önuralmat gyakorolni, mert ez így nem oké. Nagyon nem.
Szombat este a Végállomás félelem c. dokusorozatból néztem meg egy részt 
(Dakota szerintem cuki) most a St Alban szanatóriumban keresték a szellemeket, a múltkor meg a Brushy Mountain állami börtönbe, ami túrista látványosság és ahova amúgy én is ellátogatnék, persze szigorúan napközben, mert én parázok a szellemes sztoriktól.
Utána a Másik lány című filmbe botlottam bele és végig is néztem, nem is volt rossz, de későn feküdtem le és 7 után már felkeltem, mert pasim ment melózni, meg mert J. előző nap írt, hogy ma beugrana. Időpontot nem írt, igy egész nap vártam, de csak este fél 6 felé értek ide. Sokáig nem is maradtak, csak meginvitàlt egy június közepi garden partira amit majd Zselyke ovis ballagása okán rendeznek. Igent mondtam, naná ott a helyem. Megtiszteltetés. És végre valami, amit várhatok.
Na, azt hiszem mára ennyi, megyek hajat mosni. Szép estét nektek :×





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése