2023. április 4., kedd

Vtornik

Na ki szívott évekig az orosszal egy béna vidéki általános suliban, ahol pillanatok alatt betelt az angol és a német csoport, viszont volt parlagon pár orosztanár???
De a mai napig le bírom írni a nevemet cirill betűkkel, meg tudnék oroszul jelenteni bármilyen tanárnak, plusz 10-ig elszámolni és néhány állatnevet is tudok és a többi hasznos dolog.
Nem nagyon tudok mit írni, a kedvem lapos, rajtam van a kiegettség és a szociofóbia.
De yeyyy, itt az április, itt a tavasz, ellenben hideg van, meg szél. Hangolódni kellene a húsvétra, venni sonkát, tojást stb., meg pár csokinyuszit is, de még nem tettem lépéseket ezügyben.
Amúgy tegnap akartam írni, de egész nap fájt a gyomrom és émelyegtem, ma már jobb, de még nem az igazi. 
Meg pasim is valami ünnepelt és berúgott *-* már régen volt ennyire készen, aggódtam is hogy reggel majd hattyú halála lesz, de nem...csodálkoztam is. Lehet, hogy jót tett neki, hogy este 9-kor még hirtelen felindulásból húst és krumplit evett? 
De még ilyet, hogy hétfőn taccsra tenni magát...
Mondjuk, az ilyesfajta állapot a hét többi napján sem bizalomgerjesztő.
A hétvége unalom volt, főztem és az ősök hangulatingadozásainak hullámvasútján száguldoztam le és fel. Lehet attól émelyegtem?
Ja végre helyére toltuk a bútorokat a felújított félszobába, hát jó sok időbe beletelt mire eljutottunk ide, de vagy idő vagy kedv hiány volt mindig.
Alig várom, hogy jöjjön pár nap szabadság, annyira jó lenne kirándulni, de nem élem bele magam, mert ez két dologtól függ:
- pasim dolgozik e
- az időjárás nem e tesz alánk
Pedig már találtam pár izgi úticélt is. Pasimat megkérdeztem, hogy melyik helyre menne szívesen, de neki édes mindegy. Így hát az én kezemben van a döntés :D
Amúgy nekem is mindegy, csak elhúzhassak kicsit ebből a városból. Mert unom. Nem is kicsit.
H. megdícsérte a hajamat (WTF) és megkérdezte, hol vágattam, mire elrebegtem hogy én basztam el, vágtam le. Erre érdeklődött, hogy az ő haját is megcsinálnám e.
Remélem viccelt, mert az egy dolog, hogy az enyémet elrontom, de hogy az övét is tönkretegyem?! Nem kellene. 
H.-nak viszont javasolnék egy szemüveget :S Egy jó erőset XD


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése