2022. október 5., szerda

Szülinap, csalódottság, unatkozó exek és pasim is hazavágja a szemét

Épp itt akartam agonizálni, hogy mennyire lassú a szeptember, erre leesik, hogy már október van :S  Mondjuk, ez is elég hosszúnak ígérkezik. Meg hidegnek.
Sikerült is felfáznom megint. Hát hurrá. Pedig múlt héten letudtam az uh-t és csak 2 mm-t nőtt a mióma, így érdemi tennivaló nem is volt vele. Szerencsére a dokihoz se kellett így visszanyargalni a lelettel, mivel egy csomóan voltak, megírta az uh kérőt és azt tanácsolta, hogy ha nem mondják az ultrahangon, hogy lásson orvos, elég ha a novemberi citologiára elhozom a leletet magammal.
Erre most fáj a hasam,  a vesém és a többi, de majd pár forró zuhany helyrerak. Gondolom.
A múlt hét nagyjából amúgy is a szülinapom megünneplésével telt. A péntek szar volt, akkor azt hittem, nem is lesz semmi b.day parti, mert összevesztem apámmal, mivel tettem egy megjegyzést a hiéna csövikirálynő Tinimamira és ez nem tetszett apámnak. Azt mondta, hogy közel állok hozzá, hogy nagyon megharagudjon rám. Chhhhhh...hagyjuk már...a Tiniribi a masszív segglefetyelésével lassan olyan magasságokba tör, hogy már csak szuperlatívuszokban lehetne róla elmélkedni. Hát de én nem fogok, szóval úgy voltam vele, hogy akkor nem lesz szülinapozás és csá. De aztán szombatra mégiscsak megbékélt apám, sőt még egy irtó finom keksztekercset is összedobott nekem, anyám meg tortát hozott, így két napig édességet zabáltam.
A születésnapozás jó volt amúgy, mindenkinek jó kedve volt és szóba sem került a kis kedvenc.
A pasim teljesítménye viszont meglehetősen gyér volt, kezdve azzal, hogy 26.-án még egy tábla csokit sem vett és csak este köszöntött fel. Nem is esett jól (titokban bőgtem egy sort), szerintem elfelejtette megint, vagy összekeverte az egyik überelhetetlen exe szülinapjával, mert asszem annak a csajnak is majdnem aznap van, mint nekem, meg ugye ez már előfordult. Azért vasárnapra csak eljutott a tudatáig hogy mi van és vett egy csokit, amit aztán velem együtt evett meg.
Ja, lehet hogy nem írtam, de pasim mostanában a megint azzal az emberrel és bandájával dolgozik, akivel kölcsönösen utáljuk egymást és a fickó már mondta is ezt nekem, hogy nem bír, mondjuk, én se őt, meg nem is izgat utál e vagy sem. Sajnos a pasas többi alkalmazottja is ugyanolyan tajparaszt, mint a főnökük, mert ha pasim felhív engem, mind ott cuppognak és alpári hülyeségeket kiabálnak be debil módon. Félek, megint rossz hatással lesz e díszes kompánia pasimra, mert anno sokat vitáztunk, mikor ott melózott, a sok szingli meg elvált seggfej, mind meg akarta magyarázni pasimnak, hogy miért szebb az élet egyedül és mennyire hátráltató tényező egy párkapcsolat.
Amúgy is lehangolt a pasim születésnapos feledékenysége, jó lenne  fejébe látni, hogy szeret e még. Mutatni nem nagyon mutatja.
Hétfőn meg kedden amúgy itthon volt, mert valami vegyszer fröccsent az arcába és úgy nézett ki, mint egy üregi nyúl, tiszta piros volt  szeme. Meg homályosan is látott vele, de mikor megemlítettem, hogy talán meg kellene mutatni egy orvosnak, leüvöltötte a fejemet. Így maradtak a házi módszerek, kamillatea, szemcsepp. Mára már rendbejött a szeme, így ment dolgozni. Mondjuk, az anyagi helyzetünkön nem tudom, lehet e még javítani, valahogy most nem megy a szekér, sőt alig döcög, egy hullámvasúthoz hasonlít, emiatt is ment vissza pasim a régi helyére a gyökerek közé, holott jól megvolt magában, meg egy ideig jöttek is  nagyobb munkák, de most talán a válság miatt húzós idők járnak. Kisebb megbízásokat kap csak, viszont a rohadt hitelt fizetni kell és a többi hülyeséget is.
Szexmániás exem is írt a messengeren este, hogy képzeljem el összefutott Aputesttel a városban és milyen klasszul eldumáltak. Pfff...vissza is kérdeztem, hogy ez engem hol érdekel? Erre válasz helyett írta, hogy ne pánikoljak, nem engem beszéltek ki.
Okés, jól van. Ha rólam is esett szó, sem izgat. Szexmániásssal hivatalosan nem is jártunk, Aputest meg szimplán hidegen hagy már a szakításunk óta, vagyis jó ideje,  szóval tőlem azt trécselnek, amit akarnak. Nem is értem, miért kellett most ezt velem tudatni? Látszik, hogy Szexmániás nagyon ráér, na majd január végén ha megérkezik a kis trónörökös, meglátjuk akkor is ilyen kis pletykás lesz, vagy örül, ha alhat pár órát a baba mellett (kaján ikonok).
Ha már exek, bár vele sem volt valami hosszú a kapcsolat, de egészen véletlenül (hahahahhah persze) megnéztem Mr. Népszerű fb profilját és már nem favágó style-be nyomatja, viszont az öreg nője még megvan neki és tök happynek látszanak, meg egyfolytában utazgatnak. Gyorsan vissza is tiltottam a francba :D Persze én is szeretnék tök happy lenni és utazgatni, nem csak a járdaszigetekre.
És kaptam még három zsák ruhát tesóméktól!!!Mikor még az előzőket sem tudtam szétválogatni és elpakolni. Lassan megint olyan a lakás, mint egy bálásruha üzlet. Épp az imént estem majdnem hasra az egyik nagy rakás cuccban. Azt hiszem, hétvégén megint pakolgatni kellene, pedig nincs hozzá nagy kedvem.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése