2022. október 14., péntek

Ezerrel hullanak a levelek

Már kisebbfajta levélhalom van az erkélyen is. 
Kedden az agytágítást hálaég  rövidre fogták, a kiégett kisfőni 10 percben összefoglalta, hogy mi van, de ezt eddig is tudtuk, fölösleges is volt ott kepeszteni. Kevesen is voltak, de rábeszéltem I.-t, hogy jöjjön ő is, bár tényleg értelme sok nem volt.
Este szomorú hírrel szembesültem a fb-n, meghalt egy ismerős. Rögtön írtam is J.-nek, hogy ő tud e róla, mert J. a srác akkori barátnőjének a legjobb barátja volt.
J. is totál ledöbbent és azóta is találgatjuk, mi történhetett, van egy olyan gyanúnk, hogy öngyilkosság, mert fura dolgokat posztolt ki mostanában.
J. mondta, hogy talán el kellene  mennünk a temetésre jövő hét után, de szerintem nem megyünk.
Én ezer éve nem láttam már se a lányt, se a srácot, pár éve szakítottak, ennyit tudok csak. Anno még a Mr. Népszerűs időkben futottunk össze olykor a rock kocsmában, de mindig tök aranyosak voltak. Emlékszem a srác vett nekem vodka-narancsot és folyton viccelődött mindenkivel. A mosolya itt van előttem. Rég volt. Túl rég. Úgy sajnálom szegényt.
Tegnap meg K.-val beszéltem délután, még mindig csak pakol az új albérletében, ami ráadásul csak december végéig biztos, utána a tulaj lehet, hogy visszaköltözik a lakásba. K. tehát megint hirdetéseket nézeget, mellette még a nemrég nősült fickó után búsul, ki is vetette a jóskártyákat-vagy hogy mondják ezt-és az jött ki, hogy el fog a gyerek válni, így persze K. várni fog rá. Na ez azért durva, no komment inkább.
Aztán alig raktam le a telefont, H. hívott fel és robbantotta is a bombát. Lehet hogy megint terhes!!!Mivel hogy augusztus közepe óta nem jött meg neki és ez egyre jobban aggasztja, és menjek már el vele tesztet venni. A kezdeti döbbenet után belementem, hogy elkísérem a közeli gyógyszertárig, de akkor már kérte, hogy  hozzak pénzt is, mert nála nincs egy vas sem, mivel a pasija nem tudja, hogy neki ilyen gyanúja van és csak azt mondta, hogy elmegy sétálni. Hát nem is H. lenne, ha nem tarhálna, pedig bőven van neki pénze, ezt mindenki tudja, sőt ő magáról is híresztelte régebben hogy gazdag, hát jah, akinek 2 háza van és más egyéb javai, az tényleg nem koldus kategória. Na, mindegy én meg egy jó balek vagyok ugye,  volt ötszáz ft-m apróba azt oda adtam neki, és vásárolt is egy tesztet, amit a mi fürdőszobánkban óhajtott volna megcsinálni, de hát ez az opció bukó volt, mert pasim éppen akkor érkezett haza melóból és ment is fürdeni, meg javasoltam is H.-nak hogy inkább reggel csinálja meg, ebben is maradtunk. De végig azt hajtogatta az úton, hogy ő nem akar több gyereket, mert Larát sem akarta eredetileg megtartani ugye és amúgy is annyira nehéz a kislánnyal, az oviban mindig panasz van rá stb., stb., stb. Amúgy én bírom Larát, huncut, tök okos, folyton mosolygó, kékszemű leányzó, de H. szerint durván több emberes. Én már vigyáztam rá, engem nem terhelt le, de végülis ő van vele legtöbbet, ő tudja, érzi ezt.
Hajnalban aztán H. írt sms-t, hogy nem bírta kivárni a reggelt és megcsinálta a tesztet este,  ami negatív lett. Ennek örvendezett egy sort, majd kérdezte, hogy akkor ez szerintem is biztos e? Mondtam, hogy nem vagyok nődoki, de egy majdnem két hónapos terhességet a teszt még éjjel is kimutatna, szóval ne ezen parázzon, viszont forduljon orvoshoz, mert nem jó az sem, ha ilyen össze vissza a ciklusa.
Mikor pasimnak említettem H. kalandjait, rögtön azt kérdezte, hogy eddig miért nem tesztelt miért csak közel két hónap után tűnt fel neki, hogy lehet akár terhesség is?
Válaszolni nem tudtam, H. az H., külön világ...nem minden cselekedete logikus XD
Az én nőgyógy. bajom talán megoldódott, remélem. Így elviekben ezügyben csak a novemberi citológia van hátra.
Reggel meg egy mami esett akkorát előttem bringával, hogy nekem fájt. Gyorsan felsegítettem és kérdeztem, hogy oké e minden, mire megnyugtatott, hogy gyakran elesik a bicóval, mert nem rá lett méretezve :O
A vízvezetékszerelő, akivel a múltkor olyan jól elbeszélgettem, bejelölt fékbukkon :D Már amikor még volt net, mert tegnap estére az is meg a kábeltv is befagyott, ah de imádom a szolgáltatót :S :S :S
Viszont túl vagyunk ennek a bazihosszú hétnek több mint a háromnegyedén.
A közelben lévő virágosnál már kint vannak az ilyenkor szokásos virágok, na meg a tökök is.
Az utálatos áztató esőket leszámítva, olyan szép az ősz, bordó, arany, barna, imádom ezeket a színeket, a fényeket, és a különleges hangulatot, amit magával hoz. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése