2022. február 5., szombat

F...fuck, illetve február

A héten az abszolút egyhangúságon túl totál betemetett a megfázás,  házi szerekkel gyógyítottam magam és ittam a gyógyteát, akárhogy is rühellem.
A hét közepe volt a legrosszabb, iszonyatos fejfájás, szédelgés, torokfájás, éjszakánként szerintem lázas voltam, rázott a hideg és orbitális álmaim voltak,egyik hajnalban megfordult a fejemben, hogy ágyban maradok, de aztán összeszedtem magam. A pasim egyik nap beszólt egy kétértelműt (vagyis épp, hogy sajnos egyértelműt), de túl  beteg voltam ezen rugózni.
Ja és egyik nap rossz buszra szálltam, de örültem, hogy nem a hidegben rohadok és haladok előre A-ból B-be. Mikor észre vettem magam, már üres volt a busz, csak én meg a sofőr voltunk rajta, aki hátraordított nekem, mint valami csicskának, totál lekezelő hangnemben: hé, gyere csak előre kis tündérke! (én, mint kis tündérke szívesen fejen vágtam volna)! Oké, hogy maszk volt rajtam, és valószínűleg egy középsulis csajnak vélhetett, ennek megfelelő utálattal és lenézően adta elő magát, mégpedig,  hogy ha nem tudom, merre visz a busz, ne szálljak már fel és hogy most és csak most letesz a legközelebbi buszmegben stb. Mintha kb. ő lenne a miniszterelnök sofőrje, én meg a csöves potyázó. Amúgy ismertem ezt a járatot, de tavaly még nem ezen az útvonalon járt, csak ugye bele kellett piszkálni mindegyik járat menetrendjébe.
Találkoztam H.-val is, de sietett úgyhogy csak pár szót váltottunk.
Pénteken meg valami technikai malőr miatt csak délig volt hely, aminek örültem, de az állapotom akkorra már sokkal jobb volt.
Tegnap este az ID-n a Conrad Roy esetet néztem, tök érdekes volt, de én meg nagyon álmos és a végén már elaludtam. Pedig az ügy tényleg nagyon felkavaró és remélem adják még, mert szeretném végignézni.
Mostanában megint sok felderítetlen esetről olvasgatok szabadidőmben.
Ma meg délután a Döglött aktákban a kedvenc részemet adták, mikor 1994-ben a srác leesik a gimi tetejéről *-* Imádom a grunge érát, visszaidézi a felsőtagozatos és középsulis éveimet, az voltam én igazából szerintem.
Ja és most vettem észre, hogy egy pár epizódot Mark Pellington rendezett, aki pl. nagy-nagy kedvencemet a Jeremy klipet is (pont a múltkor gondolkodtam azon ismét, hogy meg kellene írni az előzményt, mondjuk ezen évek óta agyalok).
És ha lenne Netflix-em szerintem belenéznék a Sparta c. asszem orosz sorozatba, amit láttam trailer, az alapján ígéretesnek tűnik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése