2022. február 25., péntek

Lekéstük a világvégét, helyette itt a háború, vagy a kettő egy és ugyanaz?

Tegnap délután beugrottam anyámékhoz, mert mindig mondja, hogy nézzek már be és mert mindig kapok Kinder tejszeletet, vagy Montét (nyami). Ott volt Tinimami nagyságos kisasszony is, unott képpel nyomkodta a telefonját egy I am a man felíratú pólóban :D És mondta, hogy elmaradt a világvége, mert hogy 02.22.-én, vagy hogy lett volna. Anyámmal egyszerre szólaltunk meg, hogy nahát, már megint világvége lett volna. Ez nálam (is) totál elfelejtődött.
Aztán a Tinimami rátért a politizálásra, jaj nagyon megy neki, végül a pár napja kirobbant háborúnál kötött ki.
Szürrális az egész. Bevallom, félelmetes belegondolni,  hogy háború folyik a szomszédban. Sajnos nem kevés a halálos áldozat sem, pedig még csak bő két napja, vagy hogy kezdődött ez a rémálom. Együttérzek az otthon nélkül maradt családokkal, akiknek menekülni kell. Bízzunk benne, hogy országunk nem folyik bele ebbe az egészbe, mert durva rá gondolni, mi lesz, ha átér ide is a pusztítás.
Mindig eszembe jut, hogy gyerekkoromban a rokonunk (aki a második világháborúban volt kisgyerek) miket mesélt a háborúról, hallgatni is borzasztó volt. Reménykedjünk, hogy most, 2022-ben ez nem történik meg. Igyekszem nem ezen gondolkodni, de hát a tv-ben és interneten mást sem lehet hallani, látni és nyugtalanító.

Narkomán exem felrakott pár új képet magáról. Wooooah, pedig eddig egy rohadt fotót nem posztolt, amin ő van, ellentétben, macskabelezős zenéket, vagy majdnem csupasz nőciket igen. Az új képeire sajnos nem tudom azt mondani, hogy tök gázul néz ki, mert nem. Van egy rakás új tetkója, meg jó kis acélbetétes bakija, terepgatyája, a haja rövid és jól áll neki (miután szakított velem, a derékig érő szőke frizuját feketére festette a szerencsétlen, de csak félig fogta be a festék, képzelhetitek hogy nézett ki). Mosolygott és boldognak tűnt. És már majdnem lájkoltam is a képét, de aztán mégsem...nem hiányzik, hogy megint nekiálljon írogatni,  vagy ilyesmi. Nem akarok tőle semmit már.
És itt a hétvége, nem is bánom, bár tervem nincs, gondolom a szokásos dögunalmas főzés, mosás, teregetés és társaik, esetleg némi fanfiction írás. De legalább nem kell korán kelni. Mindenkinek jó pihenést :*

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése