2022. január 5., szerda

Hajsza 2022

BÚÉK mindenkinek!!!!!!!!
A szilveszter full átlagos volt, pasim bealudt, én a tv-t néztem, bár elég béna műsorokat adtak az év utolsó napján is, de hát egész 2021 nyomi volt ugye. Éjfél előtt azért felráztam a békésen szendergő páromat, hogy legalább koccintson velem egyet, ha már vörös pezsgőt vett és olyat még eddig nem ittam és kezdődjön akkor jól az év. Akartam újévi fogadalmakat tenni, hogy abba hagyom a nassolást, végre túl adok ezen a rémálom lakáson, meg hogy kedvesebb leszek, meg új tetkó, meg színesebb haj, meg sokat írok, de elfelejtettem és amúgy is, hiába ígérek én fűt-fát magamnak, ha nem tartom be.  Azért terveim vannak, illetve egy nagyszabású tervem van, innen elhúzni, de már nem merem leírni, hogy ez így is lesz (pedig nagyon nagy vágyam).
Szóval ez volt nálunk 31.-én, semmi extra.
Bezzeg az ősöknél már nem volt ilyen punnyadás. Apám összefutott  valami ezer éve nem látott baráti házaspárral szilveszter előtt és hirtelen felindulásból meginvitálta magukhoz óévbúcsúztatni és ők éltek is a lehetőséggel. Ez azonban nem bizonyult jó ötletnek, mivel a megbeszélt esti időpont helyett már délelőtt odamentek. A fickó meg estére jól beivott. Annyira, hogy összeveszett a nőjével, aki elviharzott haza. A pasi viszont maradt, ivott tovább, aztán részegen bepróbálkozott Tinimaminál (mert hát ugye ő is ott volt), belekötött anyámba, összeveszett apámmal, végül elaludt a nagyszobai szőnyegen. Hajnalban felébredt és csendesen távozott, a bejárati ajtót tárva-nyitva hagyva és köszönetképpen azért még összerókázta a teraszt :/ Apámék csalódottak voltak, hogy mennyire negatívan változott a faszi az évek alatt míg nem találkoztak és esküdöztek, hogy soha nem hívnak meg senkit szilveszterre :S
Az újév után pedig ismét jönnek a hétköznapok. És azt hozták, amit vártam. Káoszt. Főleg a  közlekedésben. Az új menetrendről már most kijelenthetem, hogy egy kalap kaka. Kb. perceken múlik a csatlakozás, ha lekésem, húsz percig állhatok a buszmegben, délután ugyanez. Na, meg a forgalom...az új menetrenddel nyilván azt akarták elérni, hogy ne legyenek dugók reggel és délután, de ez megbukott, mert ugyanolyan a helyzet, tíz percekig lépésben haladó tömött buszokkal. Idegbaj.
A hülye mellkasi fájdalmaim is előjöttek, pedig a szünetben jól voltam, de ma éjjel is arra ébredtem, hogy nagyon gyorsan dobog a szívem, mértem egy vérnyomást, az jó volt, de a pulzus 103-as volt. Vissza aludni sem tudtam egy jó darabig, utána meg már nem lehetett, mert ötkor szólt az ébresztő.
Anyám kapacitál, hogy menjek kardiológushoz egy felülvizsgálatra, hát ártani biztos nem ártana, de szerintem ez pszichés vagy mi. Pedig már nem is kávézom és annyira nem is hiányzik, talán csak az illata.
A nőgyógyászt is le akarom tudni jövő héten, majd felhívom az orvost, tud e fogadni.
Tehát itt van 2022, és nem könnyű az átszokás a mindennapi gyötrődésbe, meg tök hosszú hónap mindig a január, nincs mit várni, nincs ami visz előre, csak az, hogy kötelező felkelni és tenni, amit kell, motiváció nélkül.
Hát most ez van.
De lesz még jobb is.
Bizakodjunk.


4 megjegyzés:

  1. Boldog új évet, hátha 2022 kevésbé lesz foskupac! :D

    VálaszTörlés
  2. BUÉK!! Én is kívánom, hogy minden vágyad valóra váljon (azért jó néha nasizni is). A szívverés lehet pszichés valóban, remélem, hogy elmúlik :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a jó kívánságokat, boldog új évet neked is!
      Remélém jól vagy és jól teltek az ünnepek.
      Lehet, hogy fronthatás miatt voltam roszul, azóta nem fordult elő hála az égnek.

      Törlés