2021. október 1., péntek

Lila, meg ami még eszembe jut

Végre sikerült megvennem a hajszínezőt, már egy ideje szemeztem vele a polcon, de mindig visszaraktam, hogy erre a béna hajamra minek ennyit költeni, jó lesz az olcsóbb is, stb., de most szülinapomra megleptem vele magam.
Hétvégén szeretném is a hajamra rakni. Olvasgattam róla véleményeket, valaki jókat ír, mások meg, hogy csak a szőkét fogja be. Nos, ha így lesz, tényleg bebuktam, az én hajam barna/narancssárga/fosszínű egyvelege, de biztos nem szőke.
Esetleg valakinek vélemény, tapasztalat a Schwarzkopf  Live purple punk árnyalatról?
Pasim utálni fogja, ha ez tényleg olyan lila, mint a dobozán, ki nem állhatja ezt a színt és ehhez köze van a focihoz is :D
És akkor a szülinapom, sokan köszöntöttek, olyanok is, akikről nem hittem volna, pl.narkomán exem, sírós srác exem, szexmániás exem, pár bully a középsuliból, meg a hely-ről is írtak néhányan, na meg persze A., K., Á., H., J., R., szóval örültem :D
Születésnapomra amúgy kaptam sok finom és hasznos dolgot. Egy csokitortát, illatszercsomagot, bon-bont, pasimtól is bon-bont és vett egy jó nagy hortenziát. Szeretném, ha megmaradna,  csodás módon a Calluna is él még, azt szintén tőle kaptam, szóval remélem, ez is velünk marad. Utána olvastam, a félárnyékot szereti, meg a gyakori locsolást, a hideget nem igazán csípi, megpróbálom eszerint gondozni.
Tegnap meg ellibbentem a nődokihoz, előtte hívtam ugye időpontért, de ki volt kapcsolva egész nap a mobilja, a rendelőjében meg nem vették fel, így bátorkodtam így oda menni és reméltem, hogy nem hajtanak el a büdös francba. Le akartam zárni már ezt az ügyet és ehhez kell egy negatív citológia (deeee nem esszük olyan forrón a kását, később részletezem).
Persze esett az eső, ernyőt meg reggel nem vittem magammal, így kölcsön ernyővel mentem, és bíztam benne, hogy nem lesznek kisezren, mert a hely-re még vissza kellett aznap mennem.
Mázlim volt-vagyis azt hittem-mert összesen egy darab néni volt előttem. De pechemre egy órát bent töltött és nem tudom, mit csináltak ott vele, de az egy órából 40 percet masszívan ordított :/ Felemelő volt. Közben egy mami is lezöttyent mellém, megkérdezte, ki rendel, majd előadta az életét, de végülis jobb volt őt hallgatni, mint a benti néni szívszaggató üvöltését ugye. Később kiderült, a haverkodós mami nem jó helyre jött, így a csevejünk is megszakadt,. Aztán én jöttem volna, de az utánam érkező csajt hívták be, aki 10 percig lamentált bent, hogy most akkor megtartsa, vagy ne a gyerekét, végül a válasz nem lett, mert hallottam, hogy jövő hétre előjegyezték műtétre (átkozott, vékony falak és ajtók ajh).
A doki ma überkedves volt, kérdezte, hogy vagyok, elmúltak e a panaszaim az utolsó találkozónk óta, aztán mondta, hogy megvizsgál, de előtte ír beutalót vérvételre meg MR vizsgálatra :O
Mert ez így szokás ilyenkor. Okkké, ha így szokás, akkor mehet a menet, igaz eszembe jutott, hogy nekem kissé klausztrofóbiám van és mivel már tizenévesként egyszer voltam MR-en, tudom, hogy egy szűk helyen kell majd feküdni és emlékeim szerint ez már akkor sem dobott fel. De ha ez kell még, hogy teljes legyen a kör, nem mondhatok nemet.
Kértem is időpontot még aznap  és novemberben már mehetek.
Szóval, hiba volt azt hinni nagy naivan, hogy vége, mert még nem, még nem dőlhetek hátra és ráadásul még a citológia eredmény is itt lebeg felettem, állítólag jövő hét vége felé már lesz eredmény.
Aztán nem túl lelkesen, de visszaballagtam a hely-re, persze  még esett elég rendesen :/ A hely előtt a mufurc arcú nő enyelgett a palijával, és olyan büdös cigit szívtak, hogy kiégett a retinám :S, gyorsan elsiettem, úgysem vagyunk köszönőviszonyban.
Közben még intézni kellene a személyimet is, mert le van járva és ez nyilván nem jó így, a kormányablakot nem értem még el, és ha ez hétfőn is így lesz, fogom magam és időpont nélkül bemegyek, meg lehet ezt is csinálni, az időpontfoglalás csak kényelmi dolog, de én akárhányszor kértem időpontot, mindig órákat vártam, tehát, valljuk be, ez nem nagyon működik.
Ahogy én sem vagyok a helyzet magaslatán, mindent halogatok, nem esik jól semmi sem, rovom a kötelező köröket, de amúgy semmi mást nem tudok/akarok csinálni. Helyesbítek, írni szeretnék, és meg is van egy novella végig a fejemben, de képtelen vagyok leülni és megírni normálisan.
Remélem, ha jól sikerül a hajszínezésem, ez kicsit kirángat ebből az őszi punnyadásból.
Jó hétvégét mindenkinek! Kivéve azoknak, akik rockbandás pulcsikat vesznek fel, úgy hogy gőzük sincs, milyen zenét játszik az együttes, de hát most ez a divat, a többiek is hordják, szóval beállnak a sorba :S



2 megjegyzés:

  1. Nincs tapasztalatom a hajfestékekkel, de a doboz alapján baromi jó színe van. Én nagyon drukkolok, hogy szuperül sikerüljön, igazi mély őszi szín!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia köszi a drukkot, azóta már be is festettem a hajam és abszolút nem olyan lett, mint a dobozon, de mindent összevetve rossz sem lett :)

      Törlés