2021. október 7., csütörtök

The aeroplane flies high

Csak mert a grunge jegyében egész héten Smashing pumpkins szólt yeeeeeeeeeeeee...
A hajfestésen túl vagyok és még jó, hogy nem éltem bele magam nagyon a menő színbe, mert hogy nem is lett olyan :S sad...de legalább jó illatú, meg csillog attól a balzsamtól, amit a festékhez mellékeltek. A színe meg...anyám vígasztalgat, hogy szerinte klassz és hogy olyan padlizsánlila :O főleg, ha fény éri. Kösssssszi, akkor majd hordok magamnál egy lámpát, hogy mindenki csodálhassa. Jó, volt már sokkal bénább színű is, szóval ezt még el lehet viselni, ennyi legyen a legnagyobb gondom.
Múltkor írtam, hogy az új szomszéd normálisnak tűnne, ha nem traccsolna az utálatos Keleti boszorkánnyal *-*, nah, ezt ünnepélyes keretek között vissza is vonom, mert nála is van valami defekt a toronyban. Meg sem lepődök már...
Biztos nagyon unja magát, mert folyton kukkol, el is neveztük pasimmal Leselkének. Elég, ha kilépek az ajtón, hogy pl. kiviszem a szemetet, az asszony már ott dekkol az ajtónál, aztán ugyanígy kukkolva megvárja, hogy visszajöjjek. Kicsit frusztráló na.
Tegnap meg, jöttem haza, láttam, hogy van valami a postaládába, odaballagtam, hogy kivegyem. Akkor tűnt fel Leselke néni és mögém tornyosulva elemezte a kezemben lévő számlákat. Hátrapillantottam, de nem zavartatta magát. Eskü, már úgy voltam vele, hogy a kezébe nyomom a borítékokat, hogy igen, számlák és ha annyira érdekli, akár ki is fizetheti XD
Bár a  visszaköszönésre is ennyi energiát fektetne, mint a kíváncsiskodásba.
Miért nem tud ide egyszer egy nem mentálisan zakkant lakó költözni???! WHY??????
A citológiám is meglett!!!!!!!!Jó pár telefonálgatás után, de végre tudom az eredményt!
Hála égnek negatív :)
Most már csak a novemberi MR vizsgálatnak kell jónak lennie!
És most jöjjön egy kis nosztalgiázós kérdezz-felelek Rókától. Hogy ne csak mindig rinyáljak és írkáljak sületlenségeket.

1. Mi volt a jeled az oviban? Szeretted?
- Csiga volt és igen, szerettem.

2. Mi akartál lenni ovisként? / Elképzelted bárhogyan is a jövőd?
- Konkrétan nem emlékszem de szerintem hercegnő XD, vagy ami minden ovis kb., fodrász, boltos, színésznő ilyesmik.

3. Sorolj fel öt tulajdonságot, ami jellemző volt rád alsós korodban. 
- Félénk, álmodozó, játékos, sírós, bizonytalan.

4. Volt olyan beszólás, amit te kaptál, és megmaradt benned?
- Sajnos igen :( Az egyik fiú, aki éveken át szemétkedett velem, azt mondta hogy én vagyok az emberiség legalja, ezt sosem felejtem el. Az általános suliban a tanárok is rohadékok voltak, szerették alázni a tanulókat, emlékszem a fizika tanár előszeretettel mondta azt a diákokra, ha pl. nem tudta a választ, hogy hülye,  vagy barom, mondta nekem is. A technika tanárnő meg nagy rakás szerencsétlenségnek nevezett az egész osztály előtt. Ezek sem estek túl jól, de nem töltenek el haraggal, mivel azóta mindketten halottak, már megbocsátottam nekik.

5. Volt olyan beszólás, ami a te szádat hagyta el, és aztán megbántad?
- Én nem emlékszem, hogy bárkinek is mondtam volna durván sértő dolgot, ha igen, bocsánatot kérek.

6. Volt álomszakmád általános sulis korodban?
- Régész.

7. Volt nagy szerelmed? :)
- (Sóhaj...)Igen, egy Csabi nevű kissrác, aki szintén amolyan kiközösített volt, kb. mint én, és néha együtt lógtunk a suli udvaron. Azt hiszem, hatodikos voltam, mikor összeszedtem a bátorságomat és elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Mai eszemmel nem tenném, béna szitu volt, már másnap megbántam, főleg úgy hogy a gyerek is kellemetlenül érezte magát és azonnal mondta, hogy neki az a csaj tetszik, aki a suliban mindenkinek :/ utána már nem is beszélgettünk nagyon.

8. Vártad a középsulit? Miért? / Miért nem?
- Vártam, mert végre megszabadulhattam azoktól az emberektől, akik éveken keresztül szemétkedtek velem.

9. Volt olyan korszakod, ami meghatározta az öltözködési stílusod?
- Grunge, rock és némi punk. Kockás ing, meg együtteses pólók, tornacipő, bakancs, kapucnis pulcsik, kordbársony dzseki. Olykor azért vettem fel kihívóbb szerkókat, pl. szoknyát is, meg harisnyát, attól függ, milyen passzban voltam. Azok a szoknyák....geesus...de rövidek voltak :D

10. Volt valamilyen mániád? Gyűjtöttél valamit? Volt olyan téma, amire rá voltál kattanva?
- Szalvéta, levélpapír és kedvenc együtteseimről cikkek, ja meg ásványok.

11. Középsuliban hogyan képzelted a jövőd?
- Nem voltak elképzeléseim, úgy hiszem, akkor perpillanat csak a jelennek éltem.

12. Csúfoltak valamivel az osztálytársaid?
- Általánosban folyton, hogy dagadt vagyok, ronda vagyok, béna vagyok stb., középsuliban a klikkesedés ment, ott is beszóltak bántó dolgokat, de inkább divatosabb volt a másikat a háta mögött kibeszélni, persze tudok róla, hogy rólam is ment ilyen diskurzus.

13. Volt, hogy te csúfoltál másokat?
- Inkább csak röhögtem, ha valakinek beszóltak, jó, az sem szép dolog :S De csúfolni nem csúfoltam senkit. Sőt, az egyik csajjal, akit középiskolában nagyon bántottak, tanév közben egész jó barátnők lettünk, megismertem és rájöttem, hogy mennyire aranyos. Igaz, ritkán beszélünk ma már, de fb-n ismerősöm.

14. Mit szerettél csinálni szabadidődben? Megmaradtak ezek az elfoglaltságok máig is vagy teljesen más hobbijaid vannak?
- Zenét hallgatni, írni, álmodozni, kirándulni, koncertekre járni, inni (tudom...gáz), nevetni minden hülyeségen. A zenehallgatás, írás, álmodozás megmaradt, kirándulni is szeretek, illetve szeretnék, ha lenne rá időm. Sajnos a koncerteket mára már nullára redukáltam, inkább pihenek otthon (öregszem) és már inni sem iszom szinte sosem, mivel nem bírom, de nem is hiányzik. A nevetés viszont igen, néha jó volt idétlenkedni, mostanában nincs min nevetni.

15. Mivel volt a legtöbb nehézséged?
- Tesire nem jártam be túlzottan, emiatt meg akartak egyik évben buktatni. Ami nem ment az a matek és minden reál tárgy, ennek ellenére kémiából érettségiztem XD (mivel bioszból akkor valamiért nem lehetett, pedig azt akartam).

16. Hogy álltál barátok terén? Változott azóta a helyzet?
- Voltak :) A., H., J., Á., ők most is a barátnőim. De sokan eltűntek az életemből, vagy ők akarták így, vagy volt akivel összevesztem és utána hanyagoltuk egymást.

17. Mesélj kicsit a 18 éves énedről.
- Idétlen voltam és sokszor bántóan bunkó. Féltékenykedős hülye picsa. Benne voltam sok mindenben, amibe mai fejemmel tuti nem mennék bele, legyen az egy toxikus kapcsolat, vagy veszélyesebb helyzet. Ja és belül menthetetlenül romantikus voltam, tudjátok, aki vágyott a nagybetűs szerelemre-amiben akkor feltétel nélkül hittem-de ezt igyekeztem titkolni, :D

18. Ha visszamehetnél a múltba, adnál tanácsot a tiniénednek? Ha igen, mi lenne az?
- Ne dobjam Sírós srácot Aputest miatt, mert nem éri meg, mivel Aputest egy manipulatív, notórius hazudozó, hűtlen balfék. Legyek empatikusabb és ne olyan énközpontú. Legyek jobb viszonyban a húgommal. Ne legyek annyira befolyásolható. Meg hagyjak ki néhány szeszesitalt, főleg azoknak az ipari mennyiségben való fogyasztását :P

19. Miben fejlődtél jellemileg, mióta kijöttél a suliból?
- Valamelyest komolyodtam és talán annyira bunkó sem vagyok már. Talán XD. A féltékenység sem jön annyira sokszor elő nálam.

20. Ha a 18 éves éned megjelenne a jelenedben, mit szólna ahhoz az emberhez, aki most vagy?
- Nem örülne szerintem. Nem akartam ilyen gyakran keserű, álmokat hiába kergető, depressziós, antiszoc. emberke lenni.

21. Ha a 18 éves éned adna neked egy tanácsot, szerinted mi lenne az? - Vedd könnyedén az életet!

Ez jó volt!!!!!!!!!
Köszi Róka :)

2 megjegyzés:

  1. Én köszi, hogy válaszolgattál!
    Vicci, de pont ilyen vadóc tiniént képzeltem el neked. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nyugis is voltam, bezzeg a hugim...buli, pasi, pia, 16 évesen tetkó...

      Törlés