2021. szeptember 27., hétfő

Hogy lehetsz ilyen bunkó?

Igen, a pasim, tegnap nagyon-nagyon-nagyon hülye volt.
A szülinapomon dolgozott, de oké, hát a pénz kell, pedig anyám, apám jöttek b.déjj partira, aminek végére kis drágám be is esett :( Aztán este elhúzott a haverkákhoz meccset nézni és miután hazajött, az összes idióta frusztráltságát rám zúdította (részegen). Cool ajándék volt a születésnapomra nem mondom (írom).
A vitánk ott csúcsosodott ki, hogy kért volna egy szendvicset, de olyan hangnemben, hogy azt inkább hagyjuk. Ha azt mondja, légyszi, kenj egy kenyeret, már csinálom is, de ehelyett nagyon undorító stílusban kezdett ennek neki. Én viszont nem vagyok a beosztottja, se a házicselédje, úgyhogy ignoráltam a hülyeségeit. Mire persze minden voltam, csak jó nem és nem csak engem szidott, hanem az egész le és felmenőimet :( Mondjuk, én sem hagytam magam, és nem is bánom. Nem akarom, hogy elnyomjon, így is évek alatt olyan sok mindent bebeszélt nekem, cseszegetett a súlyom miatt, neki én folyton dagadt voltam/vagyok, akármit csinálok.
A ruháimra is sok megjegyzést tesz, tegnap pl. azt hogy magamra csavartam a függönyt, vagy az asztalterítőt vagy mit :/ ez vicces is lenne amúgy, szóval ezen túl lehet lépni, de az már rosszul esik, ha a családomat negatív jelzőkkel illeti.
Ha élne még az anyja és ismerném, biztos váltanék vele egy-két szót a drága pici fiáról. De így nem tudok csak magamban füstölögni, vagy  max. neki mondom, de ívesen leszarja sajnos.
Szívesen a fejére borítottam volna valamit, de inkább csak átcuccoltam a másik szobába aludni, mert késő volt és ötkor kelni kellett. Neki pedig fel kellett kelnie az ágyból, hogy megcsinálja azt a szendvicset. Így járt.
Miért kell ilyen vadparasztnak lenni? A szülinapomon ráadásul? Nem értem. Nekem olyan kevés kell, hogy boldog legyek, komolyan, elég az is, ha nem tapló és emberi hangot üt meg velem szemben.
Na, erre aztán várhatok, hagyjuk is. Sajnos az alkohol olykor kihozza a felettébb utálatos oldalát. Néha már arra gondolok, felveszem videora és másnap lejátszom neki, hogy kicsit szégyellje már magát.
Ja, a hétre bejelentkezek a nőgyógyászomhoz is, bizarr szülinapi ajándék magamnak :D de amúgy is azt beszéltük meg, hogy hátra van még a kontroll citológia. És ha az negatív, akkor idénre lezárhatom ezt a maratoni, majd egy éve tartó kaotikus mizériát. Nem ártana már.
És tegnap óta kapar a torkom  :/
Jaj, akartam volna írni még a szülinapomról is, de azt  majd legközelebb, mert mindjárt odaég a vacsora XD


4 megjegyzés:

  1. Jajj, sajnálom! Remélem, hogy az első része jobban telt a szülinapodnak, hogy a családod veled volt! Nagyon Boldog Szülinapot utólag is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a köszöntést :), szerencsére a szülinapi parti első része klassz volt :)

      Törlés