2021. június 5., szombat

Csiripelő madarak, felkúrják az agyamat...

A fenti mondat a magyar kacsatáncból van, na jó csak az első  két szó, a többi én raktam hozzá. Ezt a dalt hallgatta csutkán a buszsofőr valamelyik nap a buszon.
Csodálatos volt :S
És tudjátok még mi kúrja fel az agyamat? Az hogy majdnem minden nyáron sikerül lebetegednem. Most is, mert hát miért ne akkor, mikor 8.-án mennem kell az altatóorvoshoz?! Csütörtökön kezdődött, kis torokkaparás, nátha. És tegnap már meglehetősen szarul voltam. Iszonyat fejfájás, brutál orrfolyás, tré közérzet, estére lázas is lettem, yeahowww.
Gyorsan be is vetettem minden itthon talált praktikát, kamillatea, inhalálás, hajszárítózás, Nurofen, Strepsils, Panadol. Mára kicsit jobban vagyok, de még messze nem az igazi. Sürgősen ki kell kúrálnom magam, mert így nem lesz jó. Komolyan, miért vagyok ilyen béna? Mások már kora tavasszal fagyiznak, strandolnak és semmi bajuk, én meg a 29 fokban is megfázok :( Bravo...
Ja, ma felhívott húgom, még az ágyban fetrengtem és győzködtem magam, hogy fel kéne kelni, ebédet főzni. Ritkán hív fel csak úgy és most tök normális volt. Mondta, hogy menjünk el együtt a rockfesztre július végén, lévén hogy mindketten voltunk kovidosak, van védettségi bigyónk, de nem nagyon van nekem erre most kedvem. Pénzem meg főleg nincs. Meg úgy érzem, valahogy kinőttem a sátorozós nomádkodásból, a piát már egyáltalán nem bírom és semmi  kedvem pl. Mr. Népszerűbe botlani az idős nőjével, vagy a narkománba esetleg :( meg aztán azt sem tudom, mit hoz a nyár még, mi lesz a műtét eredménye, hogyan tovább. Nincs nekem most kedvem bulizgatni. Kérdezte még azt is húgom, hogy és a családi nyaralással hogy vagyok, de azt is passzoltam, mondtam hogy nekem az pár éve nem jött be és kész. Idén nyárra semmit sem tervezek, mert nem tudom, merre hogyan lesz.
H. is telefonált pénteken, jó régóta nem hallottam róla, klassz volt kicsit beszélgetni.
A héten ráérő időmben (hahaha olykor van olyan is)elolvastam a Jeremy sztorimat aaahhh, lehangolt:( sürgősen pszichológusra volna szükségem XD
Légyszi, drukkoljatok, hogy összekapjam magam és keddre jobban legyek <3

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást!! Gyömbér tea csodákra képes!
    Amúgy a hajszárítózás az hogyan hat? Még nem hallottam ezt a praktikát :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, most a kamillateát ittam, mert az volt otthon, de hallottam hogy a gyömbér tea is hatásos. A hajszárítózás annyi, hogy fújod a homlokodra és az arcodba a meleg levegőt.

      Törlés
    2. köszi, mindig tanul valami újat az ember:)

      Törlés