2020. december 1., kedd

Ewwww........

Negatív lett a citológiám!!!Pedig anyám már belelátta a legrosszabat a dologba, nem beszélve hugomról ugye...Remélem, idén akkor nem műtenek meg. Majd kiderül, fel kell a héten hívnom ezügyben a nődokit.
Pénteken délután hazafelé a buszon, szerencsétlenségemre együtt utaztam azzal a tetű nővel, akivel a pasim megcsalt, ő a faszijával volt. Már jó régóta nem láttam hálaégnek és most sem hiányzott, ezért csak bámultam lopva méla undorral a szememben, maszkkal az arcomon. Bevallom, megcsapnám azért :/ 
Agyfasz és unalom, ez a kettő dolog váltakozott a hétvégén. Pasim pénteken kimaxolta az este 8-ig való szülinapi partizást, másnap már nem ment semerre. És hiába feküdtem le éjfélkor, szombat reggel 7-kor már csak fetrengtem az ágyban. Így hirtelen ötlettől vezérelve, odaraktam a gázra az ebédnek tervezett levest, majd úgy döntöttem, na akkor beszínezem a hajamat! Mert mikor ha nem most???! Előszedtem a hajszínezőt és lélekben felkészültem a feketére. És tádámmmm.......hát nem lett az....köze nincs a feketéhez :/ Inkább foszöld és sötétbarna keveréke, plusz elvétve az én narancssárgám is, amit ugye már jó háromnegyed éve sajátkezűleg csináltam. Na, mindegy, ezen nem is kesergek, most pár hónapig ez a szín marad, mert nincs energiám újra festeni, plusz olyan hideg az a rohadt lakás, nem akarom még ezzel is kínozni magamat,elég büntetés itt élni.
Halkan megjegyezném, hogy a körmömet persze tökéletese befogta feketére ez a vacak...
Este átadtam pasimnak a b.day ajándékot, semmi extra, könyv, illatszer stb., örült (gondolom) és csináltam forralt bort, mert ugye az egész országban elmaradnak az adventi forraltborozások a kovid miatt. Vettünk ilyen forralt bor fűszerkeveréket, szerintem jó lett! Igyekeztem kicsit karácsonyias hangulatba hozni magamat, de nem ment...még amúgy is jó 3 hét addig, de alapjáraton sincs kedvem, mert kiver a víz az ajándékbeszerző körutaktól, meg mert rohadtul nem vagyok jó ajándékokban és míg R. már augusztusban megvette az összes ajándékot a szeretteinek, nálam még a lista sincs meg. 
Eleve az sem motivál, hogy még mindig menni kell a hely-re, egészen dec. 22.-ig, ha minden igaz, vagy ha addig a koronavírus miatt más döntés nem születik, de úgy néz ki, nem fog.
A szombathoz  visszatérve, sajnos az exem még mindig nem vette a lapot és folytatta az überpatetikus kuncsorgását a titkos szexkapcsi okán. Olyan szinten beleélte magát ebbe, hogy csak ontotta a hülye messenger üzeneteket, még éjfélkor is írogatt. Hogy nekem igenis kell, hogy vele legyek! Nem tudom, ezt honnan gondolja, de nagyon nincs így. És hogy értsem meg, számára létszükség, hogy egynél több nővel szexelgethessen, mert a nője most a gyerekprojekt miatt hormonokat kap és nincs kedve meg amúgy is ő férfi (hahha) és ez neki jár! És sejti, hogy nem helyes, de nem is izgatja ez különösebben, amíg a nője nem tudja, mi baj lehetne? OMG...Kezdett unalmassá válni ez a sok semmi szövege, szóval minimális egy szavas válaszokat küldtem, később azt sem, így kibökte, hogy látja, én nem vagyok annyira vevő az ajánlataira, de akkor keressek már neki egy nőt (WHÁTT?), aki szingli, tehát bármikor ugrasztható, ha neki kedve támad hancúrozni, de nem lát bele semmi mást a kapcsolatba, csak a szexet. Pfff...Hallott már valaki ennél szánalmasabbat?! Pofám leszakad kategória a csávó. Itt már nekem is elgurult a gyógyszer, tiltottam, mert már fárasztott nagyon. Főleg, hogy nem érti, azt hogy én végeztem vele! És nem most, hanem évekkel ezelőtt, mikor lebukott a nője előtt és felhívott é a telefonban az akkori barátnője füle hallatára tett engem egyedüli felelőssé, már hogy én másztam rá, plusz megtoldotta ilyenekkel hogy "miért kezdtem volna veled, nézz már magadra!!" Meg hasonlók. Valószínűleg nem emlékszik már rá, de én igen, és akkor nagyon rosszul esett, mert talán valamit éreztem iránta, vagy csak nagyon untam Aputestet, ez a fickó meg teljesen más volt, hosszú haj, tetkók, motor, rocker életvitel stb. Szóval akkor nagyon nagyra volt magával, de ezekszerint mára fordult a kocka és úgy látom, annyira már nem kelendő, hogy így kell magát másokra ráerőltetni. Hát rám nem fogja ( a fejemben meg felcsendül Taylor Swift: We are never ever getting back together, vagy mi a címe). Komolyan, egyedül a csaját sajnálom, néztem a fb adatlapját, több diplomás és külföldön tanult, szóval okos nő, egyedül csak az emberismerete nem túl jó.
És hogy lehet ennyire felsztárolni a szexet?! Úgy értem, a szex néha tényleg nagyon jó, de nem ez mozgatja az ember életét? Vagy igen???És ennyire???Wááóv.
Á. írt levelet, már nagyon elege van a pasijából, mert szerinte a kapcsolatuk semmit sem változott, a fickó ugyanúgy le se tojja a fejét, más kapukra játszik valószínűleg, sőt mostanában kötekszik is és nem elég neki, hogy Á. heti többször előre megfőz neki, amit aztán a lakására el is visz, meg mos rá meg mittudomén, faszságokon balhézik, pl. portörlés, porszívózás hiánya meg hasonlók. Szóval Á. komolyan azon agyal, hogy befejezi, de már évek óta ez a téma, mégsem bírja megtenni, holott a gyerek nyilvánvalóan csak cselédnek tartja és közben más nőkkel enyeleg.
A. is írt, neki most egy pasija sincs, de nem is bánja, elvan egyedül.
A héten megkaptam K. csomagját külföldről és tele van édességgel. Tegnap este a mézeskalácsos csokit ettük pasimmal. Persze én is viszonzom a csomagküldést, de egyelőre nincs affinitásom a boltból ki, boltba be-t játszani. 
K. még mindig csak félig szabadult meg a pszichopata barátjától, mert a srác a fel jár hozzá szívni a vérét és titokban megfigyeli, amiről aztán K.-t is felvilágosítja. 
Cseppet sem beteg!!!És én még örüljek, hogy az exem csak szexelni akarna :/




2 megjegyzés:

  1. imádom, mikor a hajadat színezed, abból mindig kerekedik valami jó sztori :D azért remélem, hogy ez a szín vállalható és hamar megszokod :) az exedhez meg no comment, már a múltkori posztban kifejtettem gondolataimat a gerinctelenségről, ez azóta is változatlanul él :D

    VálaszTörlés
  2. Hihi, köszi, most legalább nem toltam ki szegény hajammal, úgy mint tavasszal, csak valami látványosabbra számítottam. De majd legközelebb.
    Igen, teljesen igazad van az exem nem érdemli meg azt a nőt, sőt semmilyen nőt érdemel, mert nem tiszteli a női nemet, csak egy valamire tartja érdemesnek őket :/

    VálaszTörlés