2020. október 28., szerda

Itt a házban, mindig gáz van

Hallelujah, a héten megvolt a csőcsere (irónikus ikonok). Ami olyan rombolással járt (szerintem), hogy egy hangos OH SHIT futott ki a számon, mikor beléptem a fürdőszobába. Az egy dolog, hogy retket hagytak, az a legkevesebb. De egy rakás csempét is leszedtek, amit meg nem, azt mi vettük le pasimmal, mielőtt le nem szakad magától. Jah, ha már szakadás, a plafont is hazavágták, azt egy az egyben újra kell csinálni. És még a falat is átfúrták. Ha egy kicsit is szeretnék itt lakni, biztos bőgtem volna, de mivel utálom ezt a lakást, csak mérgelődtem, hogy egy csomó pénzt beleraktunk, mégis úgy néz ki, hogy arról inkább nem is írnék jelenleg.
Majd meg lesz csinálva persze, de már unom, hogy itt mindig elbaszódik valami, vagy ha nem, akkor emberek basszák el (akiknek ez a munkájuk, tudom, de akkor is). Szóval majd helyrehozza a pasim, ha a temérdek munkája mellett jut rá ideje. Addig meg bámulni kell sajnos. És ez nem vidám látnivaló.
Evezzünk is más vizekre.
Ez a hét egy rövid online melós hét, ami most nem olyan szörnyű, mint tavasszal. Reggel kávézom, nem kelek korán, hamar bele tudnék szokni, de nem lehet. Jövőhéten folytatódik a tömegközlekedéses, hajnalifelkeléses, bejárós rémálom, vagyis újra be kell járni. Szóval sok nem jut a jóból, ráadásul értelme sincs, de örülök kennek a négy rövidke napnak. Most ezerszer gyorsabban telik az idő sajnos.
Filmet nézek, ha ráérek. A héten jutott is két érdekesség, megnéztem az Egy fiú hazatér-t és a Corpus christi-t. Ja, és meg akartam nézni a Watts családi gyilkosságos filmet (A szomszéd család a címe asszem), de sajna Netflix-es, így az nem jött össze, pedig már agyaltam a Netflix kipróbálásán, a karantén alatt, de nem lett belőle semmi. R.-nek is van Netflix és azt mondja, jó sorozatok mennek rajta, szóval lehet hogy érdemes lenne kipróbálni, bár sajna a home office olyan nyúlfarknyi, hogy nagy sorozatnézésre nem alapozhatok.
Vasárnap utazunk!!!Várom már hogy végre kicsit elmehessek a városból jó messzire.

4 megjegyzés:

  1. 4 nap home office, aztán vissza? Mi ez, szívfájdítás? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jól írod, szívfájdítás. Meg tök értelmetlen is, mire megszoknánk, mehetünk vissza, de nincs (és nem is volt elvileg) koronavírusos, tehát úgy határoztak, hogy akkor home office sem lesz, ezt az egy hetet is úgymond kísérleti jelleggel adták meg, meg mert már többen lázongtak, de ennyi volt :(

      Törlés
  2. 1 honapig ingyenes probaidoszak van a netflixen, de utana is megeri fizetni szerintem, mert sok sori nincs fenn mashol :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet, annyian dicsérik a Netflixet, hogy biztosan érdemes kipróbálni

      Törlés