2020. október 19., hétfő

Korai öröm, lopós kutya, háromlábú macska, halloween tök

Nah, totál beleéltem magam az online melóba, de ezen a héten még nem lesz, az tuti. Pedig eredetileg úgy volt, hogy szerdától már az lesz, de végül csak nem alakult úgy. Szóval marad minden a régiben, jelenleg legalábbis biztosan. 
A múlt hét eseménytelen volt, mióta R.-el igyekszem távolságot tartani, mindennap felhív és még kedves is (WTF?), franc tudja, mi ütött bele, de én is igyekszem normálisan viselkedni vele, még akkor is, ha totál nincs kedvem dumálgatni. Főleg pletykálni. Most épp azt mesélte, hogy mikor T.-vel álltak a buszmegben, látták I.-t egy kocsmából kijönni fényes nappal, meg R.egyik ismerőse egy utcában lakik I-vel és szerinte a csaj full alkoholista. Nekem semmi bajom I-vel, engem nem bántott sosem, ha így is van, semmi közöm hozzá. Nincs kedvem beszállni az ítélkezésbe, szóval az erről szóló beszélgetés nekem időpocsékolás.
Pénteken nem mentem végülis, de a tervezett hajszínezésből sem lett semmi, mert pasim is hamarabb végzett, meg volt ügyintézésem, meg akkor még azt hittem, hogy online meló lesz és úgy gondoltam, majd akkor megoldom (de szombaton kiderült, hogy nem lesz, ami kellően lelombozott).
A hétvége unalom volt, mint mindig. Főztem, meg kicsit írtam a D. lovers-et, de őrület, mennyire nem halad. Olyan béna vagyok, de a hosszú hétvégén belekapcsolok (remélem). 
Szombaton megnéztem az Osztályt (egyszerűen nem tudom megunni), meg este a Jégvarázst, tegnap pedig a Fallen-t, mert ígéretesnek tűnt a leírása és a kezdete sem volt rossz. Némi Alkonyat beütést véltem felfedezni, pl. bamba tekintetű főhősnő, két faszi, ilyenek, de ez lett volna a kisebb gond. Valahogy annyira nem jött be és nem kötött le, olyannyira, hogy egyik reklámblokknál elfelejtettem visszakapcsolni :D
Hugom is felidegelt, felhívott, hogy vegyek neki tököt, mert a melóhelyén minden évben faragnak és a legjobbak ajándékkosarat nyernek.
Itt nem messze van egy zöldséges, ahol árulnak tököt, de este hívott már és éppen fürdeni indultam, tehát nem ujjongtam örömömben és ezt ki is hallotta a hangomból, mire gúnyos megjegyzéseivel árasztott el :/ (most minden nagyon klaffol közte meg a palija között, a fickó teper, meg minden szóval ilyenkor elszáll az agya tesómnak, de magasról lehet nagyot zuhanni, persze nem kívánok ilyet neki)
Végül engedtem a passzív-agresszív kérésnek és átbattyogtam a zöldségeshez, ahol csak giganagy tökök voltak, hugom meg kis csajosat akart, aztán kiderült, hogy máshol lehet olyat kapni, szóval megint feleslegesen bántott meg. 
Én is agyalok amúgy, hogy veszek egy tököt október végén, bár pasim közölte, hogy ő ugyan ki nem fogja faragni, én meg kétbalkezes vagyok, de hangulatos lenne az erkélyen, azt hiszem...
Fáj az egyik mellem :( anyám azt mondja, jelentkezzek be mammográfiára, tavaly is fájt, elmentem de úgy néztek rám, mintha öt fejem lenne, a nő mondta is, hogy néha minden ok nélkül fáj. Szóval nem tudom, van e így értelme elmenni oda, de majd alszom rá egyet. Személy szerint a novemberi nőgyógyászat is elég lenne idénre, remélem a műtétet már ebben az évben megúszom.
Jövő héten meg azt a csövet cserélik a fürdőszobában és lekúrják a csempéket a falról, el is ábrándoztam, hogy ez milyen jó alkalom lenne, hogy a helyiség új burkolatot kapjon, de kedvesem közölte, hogy erről ne is álmodjak.
Így jártam.
Amúgy a tegnap azt is mondta, a munkahelyén látott egy háromlábú macskát, mire visszakérdeztem, hogy MIT????Erre nagy komolyan megismételte, hogy háromlábú macskát, mintha ez tök természetes lenne. Aztán hozzátette, hogy múltkor meg befogadtak egy lopós kutyát, aki lenyúlta a napszemüvegét, ceruzáját és a Sport csokiszeletét is. Na, ezen már azért nevettem XD Pasimnak milyen spéci élőlényekhez van szerencséje. Néha olyan klassz dolog  komolytalankodni. Szükségem van a jókedv megőrzéséhez, mert itt az október közepe, lassan november és elkezdődött a hideg, ami érezhető ebben a jégveremben is, ahol lakunk. Megint jön a két zokniban is majd megfagyás, a fürdésnél inkvizició érzés, az éjszakai vacogások, jajj, de nem várom már (azt terveztem, hogy mostanra ez már mind csak rossz emlék lesz, és vígan éldegélek barátságos és főként meleg új kis otthonomban, de köztudott, hogy 2020 nem nagyon az én évem és még biztos sokunk érez hasonlóképp).
Kitartás, ez a hét talán könnyebb lesz kicsit :*





2 megjegyzés:

  1. én nagyon drukkolok, hogy beüssön már végre nektek is ez a home office :)) remélem, hogy már nem fájsz, de talán megnyugszol picit ha megnézeted. a tökhöz meg hajrá, ha veszel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hát lassan alakulgat a home office, majd meglátom, mennyire fog tartani a most érzett lelkesedésem ez iránt.
      A vizsgálattal várok még pár hetet, de ha nem javul, persze orvoshoz fordulok, csak ugye a Covid miatt nehézkes mindenféle orvosi vizsgálatra most eljutni.
      A tök még nem biztos, attól függ, páromat rá tudom e venni, hogy megcsinálja, én kétbalkezes vagyok.

      Törlés