2020. augusztus 27., csütörtök

Vakáció gomb bekapcsolása

Valamikor egy távoli és így visszanézve, szürrális nyaramon, a következőt írtam napra pontosan a naplómba:
" Ma volt a suliban a tankönyvosztás. G. is ott volt persze (a srác, aki nagyon bejött, de én neki szerintem nem, bár A. szerint igen, de ezt csak ő gondolja, meg amúgy is a fiúnak tökre szép barátnője volt), de bevágta a durcást, csak mert H. nem állt sorba az ő tankönyveiért is. Hülye fasz! Azt hiszi, azért mert a nyarat németbe töltötte, máris arcoskodhat?!
Ma amúgy egész nap szórakozott a telefonnal valami senkiházi. Biztos hugom mentálisan zakkant execskéje. Elég unalmas volt, mit ne mondjak. Megint csörgött, most már én vettem fel. Nem szól bele senki (ahogy az előző tizenakárhány alkalommal sem), mire én: kurva anyád! Döbbent csend folytatódik, aztán egy sokkos hang a túloldalról: Elnézést, B.-vel (hugom) szeretnék beszélni, Gábor vagyok Pestről...(Ez a Gábor, annak idején tesóm legújabb pesti szerzeménye volt, de mivel messze laktak egymástól, a kapcsolat pár telefonhívás után ki is múlt- a szerk.)
Nahh, ez nem gyengén égő volt.
Este E. (sírós srác-exem), meg én a játszón untuk szét magunkat, annyira nem történt semmi. De azért röhögtünk is.
Tesóm lebetegedett és el is szomorodott, mert az egyik barátnője megbukott a pótvizsgán."
Ezt nem tudom, minek osztottam meg itt :D De már nem szedem le. Régen volt és más volt. És akkor nem zavart, hogy dagadt vagyok, ellenben mostani énemmel. Legalább 3 kiló feljött a nyáron, pedig annyira nem zabálok ész nélkül, sőt sokszor éhesen fekszem le. A gyümölcsös sörök átka lehet :P
Egész éjjel narkomán exemmel álmodtam, mégpedig hogy meghalt és voltam a temetésén. A valóságban remélem, hogy jól van :O
Ah, mindegy is, nem most állok rá a diétára, mert holnap délután indulunk a nyaralóba! Még nem végeztem a pakolással, van még mit elcsomagolni, pedig igyekszem csak a legszükségesebbeket berakni.
És kíváncsian állok a két nap elé :) Sétálás, pihenés és nyársalás, na meg étterem van tervbe véve, a többi majd jön spontán. Egy jó nyaralás hátránya viszont, a depresszió, amit akkor érzek, ha vissze kell ide jönni :/ de most nem akarok erre gondolni.

2 megjegyzés: