2020. augusztus 1., szombat

Találkozásom Á.-val, a se veled-se veled kapcsolat, mese a 14 óvszerről és némi ideggörcs

Hahha, kiváncsi leszek a cím miatt majd milyen pornó oldalakról fognak idekattintani XD
És abszolút nincs nyári hangulatom, pedig már augusztus van :( Egyedül a finom gyümöcsös sörök emlékeztetnek az évszakra, meg az hogy látom a közösségi oldalon mások posztolnak nyaralgatós fotókat. Hát rólam idén egy sem lesz. Ugyan, mehettünk volna apámékkal abba a kempingbe, ahol két éve veszekedés volt csak, lepusztultság és akkora gigantikus darazsak, hogy még most is elfog a rettegés, ha csak eszembe jutnak, de tavaly is kihagytuk, most meg nem csak a szűk család megy, hanem lesznek egy csomóan, ugye eleve Tinimami és becses párja-gyerek nélkül szigorúan-meg hugomék is magukkal cipelnek 3 baráti párt, nincs kedvem idegenekkel lógni.
Marad az unalom és az önsajnálat ehheh.Hét közepén Á. rámírt fakebukkon, hogy mégiscsak volna kedve, energiája, ideje találkozni, ezért tegnap délután összefutottunk.
Azt hiszem, tavaly láttam utoljára, ezért kicsit aggódtam milyen lesz újra nem csak az interneten beszélgetni vele, főként úgy, hogy azt mondta, az utolsó busszal akar hazamenni. És addig volt vagy 2,5 óra. Nem akartam túl sok kínos csendet kettőnk között, az olyan gáz.
A megbeszélt időben találkoztunk. Jól nézett ki, befestette a haját, amin döbbentem is egyet, mert nekem azt mondta, ő ilyet soha nem tesz, vegyszer, méreg etc., ráadásul a színválasztása is jó lett (az én hajamról meg ne is essék szó, még mindig nem vagyok túl a hajfestésen). Viszont maszkban és kesztyűben volt, és kérdeztem is, hogy ennyire fél a koronától, mire mondta, hogy valami ismerőse elkapta, kórházban volt ezzel stb., szóval szerinte jobb félni, mint megijedni. Szerencsére a maszkot levette, nem abban korzóztunk össze-vissza.
A parkban ültünk amúgy le, ja de előtte elmentünk a fiúja lakásához, mert hozott neki valami kaját. A pasijáról már szerintem írtam párszor, nekem állati antipatikus, nem csak azért mert agyba-főbe csalja Á.-t (többek között A.-ra is rámászott és hát volt is ez, meg az köztük) , hanem mert  hasonlít Ian Watkinsra, (aki, asszem 35 évet kapott gyerekmolesztálásért és remélem rárohad a lakat a sitten). Á. bement Ian-hez (LOL), én nem éltem ezzel a páratlan lehetőséggel, alapból nem szeretek rátörni senkire (rá meg aztán főleg nem). De jött is ki 5 perc múlva és utána kerestünk egy árnyékos padot, ahol dumálhattunk.
Hát sajnos Á., meg a srác még mindig csak úgy vannak együtt, mint két jóbarát, vagy inkább Á. egy háztartási alkalmazott, heti háromszor jön, főz-mos-takarít-míg a gyerek éli a világát és mindenféle nőügyekbe keveredik, de azért nem hagyja ott Á.-t sem, esélyt adva neki, hogy egy hozzá méltó életet élhessen. Ian annál sokkal önzőbb :/ de hát így a jó neki, hülye lenne változtatni. Rendbe van tartva a lakása, ahova felhozhatja a nőit. Woah....Volt egy több mint egy éves kalandja, de utána sem hagyott fel a hűtlenséggel. Á. tudomása szerint legkevesebb 3 nővel volt már azóta is (!!!!!). Pár hete Á. olvasott egy szexuális tartalmú sms-t a mobiljában valami Henitől, az meg már csak hab a tortán, hogy 14 db gumióvszert számolt meg a lakásban, elrejtve mindenfelé, holott köztük sajnos nincs semmi intim. És most olyan nyugisan mondta, hogy minden alkalommal ellenőrzi, megvan e az összes gumi, mert ha csak egy hiányzik, tudni fogja, hogy a fickó megint félre lépett. Nem akartam elkeseríteni azzal, hogy attól még megcsalhatja, hogy az összes óvszer a helyén van, más védekezési módozat is létezik.
Mindegy, szóval panaszkodott, hogy mennyire nem boldog így, de mégsem bírja ott hagyni a pasit.
Pedig jobbat érdemelne és ezt közöltem is vele.
Aztán beszéltünk a hülye osztálytalálkozóról, na meg A.-ról és én mondtam, hogy már nem nagyon van köztünk kapcsolat, a találkozókat sorra lemondta, elfoglaltságokra hivatkozva, míg másokkal bulizott. Meg azt is mondtam, hogy milyen szomorú,  hogy el kellett vetetnie a babáját, mert a pasija nem állt mellé. De aztán kiderült, hogy két szálon futott ez a sztori, mert Á. egészen máshogy adta elő :O mégpedig, hogy A. felhívta, mikor pozitiv lett a tesztje és Á.- a nagy keresztény-rögtön rávágta, hogy vetesse el. A. is abszolút ezen a tényálláson volt és persze a titkos pasija is. Magyarán, nem volt olyan hezitálás, mint amilyenről A. beszámolt. De ezen felül a megszakítás utáni kontrollon kiderült, hogy valami nincs rendben A.-nál és vizsgálatokat, meg szövettant végeztek nála, meg azt is mondták, hogy így lehet, hogy a gyereket sem tudta volna végig kihordani. És ettől A.-t megszállta a nyugalom és nem őrlődött tovább, amiatt hogy nem tartotta meg a kisbabát. Fura, mert nekem ezekről A. egyáltalán nem írt, mikor tudomásomra hozta, már túl volt a megszakításon, utána meg azt hiszem, egyszer találkoztunk véletlenül, de semmi ilyet nem mondott.

Ettől függetlenül, sajnáltam. És remélem, az egészsége rendben lesz (nekem is vissza kell még idén mennem az orvoshoz, lebeszélni, hogy akkor mikor lesz a műtét, eddig nem izgatott, de A. sztorija rám hozta a frászt). Úgy láttam amúgy, hogy Á. nagyon bevédte A.-t, még úgy is, hogy kavart a pasijával.
Később elkísértem a helyijárat buszmegbe és ott is beszélgettünk míg a busz nem jött. Nem volt rossz Á.-val összefutni és nem is volt sok a kellemetlen hallgatás kettőnk között. Igyekeztem mindent elmondani ami velem van és hát neki is volt mondani valója.

Ezen kívül a héten nem sok újdonság történt. K. is szétment az élettársával, mikor utoljára írt nekem, a gyerek épp a cuccait pakolta be a bőröndjébe, hogy elköltözzön...Csak forgatom a fejemet, hogy mennek tönkre egyik napról a másikra szerelmek, amik az idők végezetéig lettek tervezve. Na, de ember tervez, Isten végez, vagy hogy is van.
A mai napra leszek kíváncsi. Tegnap még találkoztam apámmal is és vele volt persze a Tinimami (esküszöm, úgy röhög mint a hiéna az Oroszlánkirályban, na de úgy is néz ki) és a csávója. És apám mondta, hogy holnap az az okádék nő, aki rá volt állva-mármint apámra és szépen ellenem is hangolta a kamu álszent viselkedésével, nem beszélve, hogy a facebook-ról is tiltanom kellett mert mindenhova odakommentelt részegen valami cinikus balfaszságot-kerti partit rendez, mert most költözött be az új kecójába és mindenkit meghív, aki valamit csinált a házon. Na már  most pasim is résztvett a munkálatokban, de én nagyon nem akarom hogy menjen. Ennek ellenére Miss Hiéna Tinimami faszija szerint a pasim is ott lesz. Mert megígérte.
Igeeeen?!?!?! Az nem jó. Nagyon, nagyon nem...
Hát őt nem tudom megkérdezni, mert még alszik, tegnap meg kiütötte magát és korán aludni tért. Nagyon nem örölnék, ha menne. Gyűlölöm azt a nőt, oldalakat tudnék teleírni miket tett és hogyan, de nem szentségtelenítem meg a blogomat ezzel.
Ha már gyalázatos dolgok...lassan kész a D.lovers 22.-ik része, remélem nem shameless smut kategória, bár attól félek igen :( 

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy találkoztál Á-val (ő gondolom egy lány?) és tudtatok egy jót beszélgetni. Sajnálom, hogy nem mer kilépni ebből a kapcsolatból, ez elég szomorú, de gondolom erre neki kell rájönnie és senki nem tudja róla meggyőzni, hogy ez amiben most van, az rossz. Komolyan, olyan ismerőseid vannak olyan sztorikkal, el is hiszem, hogy a regényednek ez sok anyagot szolgáltat:)
    Most olvasom, hogy kimarad a nyaralás idén. Azért remélem, hogy lesz időd pihenni picit, vagy kiszakadni a munkából:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ő egy réges-régi középsulis barátnőm :) És igazad van, ezt neki kellene átgondolnia, illetve tudja ő is, hogy ez nem működőképes kapcsolat, de valami miatt nem képes elszakadni a fiútól, talán, mert az első komolyabb barátja, vagy nem tudom...
      Hát elég speciális barátaim vannak XD XD XD és néha már eszembe jutott, hogy könyvet tudnék írni egyént mindegyikről.
      Hát remélem én is, hogy legalább egy kirándulás összejön, bár eddig erre sem sok az esély :(

      Törlés