2020. augusztus 5., szerda

Kiskutyák a múltból, meg a tökéletes semmi, amiről nem is tudok sokat írni bocs

Na, remek, a régi felület aug. 24. után megy a levesbe :S az újjal meg még mindig csak barátkozom, a régit legalább gyorsan tudtam kezelni.
Igencsak SHIT ez a nyár :( Ezért hát a régi nyarakra gondolok, a gyerekkoriakra, mikor sátorozott a család, vagy kis faházakba szálltunk meg, vagy ha nem, akkor nyársaltunk, bográcsoztunk, kirándultunk és sokat nevettünk. Minden év nyarán. Na, ezek múltak el azzal, mikor elköltöztem a narkománnal otthonról :( Vele meg mindösszesen egyszer mentünk nyaralni vagy 3 napra, de elég iszony volt, mert végig elégedetlenkedett, duzzogott és az iváson járt az esze. Meg tavalyelőtt voltunk pasimmal 2 napot ugye a borzasztó világvégi kempingbe (azt ne firtassuk) és pár nappal később a szuper vendégházban-naaa az jó volt-, meg még a kapcsolatunk elején két napot Hajdúszoboszlón. 
Idén esélytelen, már bárhova elmennünk, mivel bejelentette a drága, hogy 2-3 hétig minden hétvégén dolgozik pffffff...Nekem meg annyi "kikapcsolódásom" lesz, hogy naponta mehetek a szüleim állatait ellátni, meg a tv-ben főző show-kat nézek, na meg ID-t, talán írok, ha lesz kedv és ihlet éééés asszem ennyi...Ez a nyár már így megy ki ilyen idétlenül, ez van.
Szóval hevertem az ágyon és a régi nyarak jutottak eszebe, azok a hangulatok, meg mikor az akkori kutyánk 9 kiskutyát fialt és sajnos nem volt elég teje és egyik este az ősök elmentek vendégségbe és rám hárult a megtisztelő feladat, hogy etessem őket, és hogy én ennek hogy örültem. Nem tudom, hogy jött fel ez most nekem. Mondjuk, nosztalgiázni szeretek...és jó lenne ha csak egy napra is de visszarepülni a gyerekkorba, az általános iskolás szemétkedéseken kívül, tök jó gyerekkorom volt, a nagyszülőknél töltött napok, na és persze, hogy a szüleim igazi felfedezős típusok voltak akkoriban és mindig mentünk valahova. Bár jobban megbecsültem volna azokat az időket, persze ha tudom, hogy ilyen nihil lesz majd körülöttem :/ 
A hét is ennek fényében telik eddig, jövő héten hanyagolom a hely-et, helyette csekkbefiző és kutya/macska/madár felelős leszek, na meg növénygondozó is. R. meg a héten nincs és eddig minden nap volt nála valami vendég, meg itt lóg, ott lóg, engem is invitált, de nem éltem a lehetőséggel. Nincs kedvem a több mint fél milkás konyhabútorát és az álomházát nézni most valahogy, sry.
Jaa, ha már narkomán exem, most meg bejelölt az új profiljával :O már van vagy 6 neki :P 
Szerencsére nem írt semmit a jelölés mellé, most hozzá sincs nagy kedvem. 
És tegnap este az az exem is újra megtalált, aki ahelyett, hogy a csaja mellett állna, mert éppen a lombikra készülnének, nekem-meg nyilván másnak-írogat, el se olvastam még. Hozzá most végképp nincs energiám.
Megint ház hirdetéseket nézek, tudnám minek, és a csekély jókedvem máris nulla alá csökken, még mindig itt vagyunk és nem mozdultunk előre és ez gigantkusan lelomboz. Egy újabb telet kell majd itt eltölteni és a remény, hogy valaha más lesz, hogy jobb lesz, szerintem perceként fogy.





2 megjegyzés:

  1. Akkor most kapsz egy virtuális felrázást, hogy ne lógasd az orood:) tényleg néztek új lakást? az albérletárak most mintha lejjebb mentek volna, én is nézegetek csak úgy.. lakást néztek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) :)
      Igen, házakat, lakásokat nézek, kb., mióta ide be kellett költözni, de hát a városban lévő ingatlanárak finoman is az egekben szárnyalnak, 16-18 millió ft egy 2 szobás panelért :O dühítő :(
      Az albérlet sem jobb megoldás, 90 ezer ft per hó a legolcsóbb.
      Persze vannak olyan helyek, főleg falvak, ahol már ennek töredékébe kerül egy kertes ház (hugomék40 percnyire egy kis faluban találtak rá álmaik otthonára, és mázli, de ott helyben lett is munkájuk), de a várostól mind messze esnek és engem ide köt az élet :( Sajnos ugye jogsim sincs :(

      Törlés