2020. április 16., csütörtök

Dobozba zárva

Éjszaka azt álmodtam, hogy férjhez megyek, ami az álomfejtés szerint kialakuló viszonyt jelent :O Woah, azt hogy???Karantén van, helloooo :S
És így több mint egy hónappal az egész elszigetelődés kezdete óta, nekem egyáltalán nem hiányzik senki sem a hely-ről. A hideg ráz, ha csak bármelyikükre gondolok (biztos komoly lelki törés lesz, ha ismét vissza kell menni majd közéjük). R.-el sem beszéltem már nagyon rég óta, biztosan haragszik :/ A szomszédokat sem látom a házból és ez is tök jó :P Igazi antiszoc. vagyok!!!!
A húsvét annyira unalmas és rossz volt, hogy nem is akarok sok betűt írni róla. A pasimmal is sikerült összeveszni, előzményént napok óta gyökérkedett, egy normális szava nem volt, mindenre a "fogd már be", és társaik volt a reakt. Az meg felrakta az I-re a pontot, hogy megint összetévesztette a születési dátumomat az exnője születésének napjával. Jó, hogy két nap az eltérés, de akkor is jegyezze már meg, én sem köszöntöm fel őt se januárban (narkomán exem), se márciusban (aputest, síróssrác), se máskor. 
Húsvéthétfőn annyira mélyponton volt a hangulatom, hogy rendesen úgy éreztem magam, mint aki előző este berúgott és most nem bír kiszállni az ágyból. Olyan fáradt voltam és álmos, hogy legszívesebben csak aludni akartam. De azért megcsináltam a húsvéti sonkát, meg a főtt tojásokat, bár senki sem jött hozzánk, de pasim megette végülis.
Láttam, hogy J.-ék kerti partiznak némi vendégsereggel. Hát igen, nekik akkora a házuk és az udvarunk (minden jóval felszerelve, medence, grillező és nyársalóhely, csocsó és biliárdasztal, kosárlabda és focipálya), hogy nekik ez nem is karantén, hanem wellness (két l betűvel kell írni?). Nem úgy itt, ahol még a rohadék erkélyre se lehet kiülni, mert egyrészt nem férünk el, másrészt földszint, utcafront és az összes majom bebámul a képembe :S
Tegnaptól meg újra indult az online munka, hát nem vagyok feldobva, mert ez a lelankadt állapot még mindig rajtam van és nem esik jól semmi sem. De hát csinálni kell.
Apám tegnap erre járt és meglocsolt, egy olyan erős illatú kölnivel, hogy a hajam még ma is illatozik és szerintem meg kéne mosni, vagy nem tudom. Annyira már nem idegesít. /
A Wattpadon jelöltek egy 30 napos novella írós zenei kihívásra és annyira jó lenne megcsinálni, mert tök jónak tűnik, csak nem tudom, mikor lesz rá időm, meg egy kérdés-felelet kihívás is van az egyik általam olvasott blogon. Klassz lenne, ha nem csak az online meló és az elmaradt házimunka zúdulna rám, hanem lenne időm ilyesmikre is, na meg írni a frerardomat, ha már be vagyok ide zárva (ott most amúgy is dilemmázok, legyen adult content, vagy sem???És ha igen, milyen mértékben???Nem akarok mindig, minden szereplőt "megrontani").
És amikor magam alatt vagyok, a youtube feldob egy ilyen klipet :O :S :(
Nem igazán tudok mit kezdeni a mai zenékkel, de van egy-két kivétel. Mert ez pl. nem rossz (Yungbludnak szerintem azért van néhány jó dala). Van mondanivalója és klip is jó, írtam még általános sulis koromban egy hasonló történetet, valahol meg is van a fiókomban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése