2019. április 26., péntek

Tavaszi szél, egyebek

Ajj, nehéz egyszerre két fanfictiont írni, nem is tudom, mások hogy csinálják. Mert nekem hol az egyik halad jobban, hol a másik. Én azt szeretném, ha mindkettő gyorsan kész  lenne, de lássuk be, ez nem egyszerű, mert közben meg hol az idő, hol az ihlet hiánnyal kell megküzdenem.
Van, hogy leülök, hogy akkor írok és valami más totál elvonja a figyelmemet. Pl. tegnap egy rakás Columbine tudósítást néztem a videomegosztón, a tragédia napjáról. Elég szürreális volt látni a húsz éves képsorokat, még mindig felkavaró, mintha most történt volna. Újra akarom olvasni Dylan anyukájának a könyvét is, készülök rá, csak jussak oda.

A pasim 2 napja bunkózik. Alig tárgyalunk. Holnap elhúz csapatépítő tréningre, vagyis inni.
A húsvét amúgy eseménytelenül telt, ha számokban kellene nyilatkoznom, 70% unalom, 30%jó. Az unalom az főzésből, mosásból, szóval házimelóból állt, ja meg kajálásból sajna. Jött 1-2 rokon meglocsolni, úgy mint apám, vagy tesóm pasija, hozta tesómat is. Kerek 10 percet voltak itt és olyan hűvösek voltak, mint az áprilisi szél :O (ezt de szépen írtam, hát de mindig jobb, mint azt írni, hogy gyökér mód viselkedtek). Vasárnap pasimmal kiruccantunk vonattal, a 70 km-re lévő kisvárosba. A vonatjegy drága volt, de egyáltalán nem bántam meg, mert hányingerem van sokszor ebből a városból. Jó volt végre egy olyan helyen járni, ahol még sosem voltam. Abban a városban sincs amúgy semmi-meg itt se-de jó volt. Fagyiztunk, sétáltunk, délután visszajöttünk. Több ilyen kéne szerintem.

Apám ugye ígérte hogy segít majd ha végre rászánjuk magunkat a házvételre. Aztán másnap lenyomott, mint a bélyeget, szóval nem is tudom, elég szkeptikus vagyok. Lehet, az új kiskedvencnek, a tinimaminak (akinek a gyerekét 8 hónapos koráig a nagyszülők nevelték, de tök mindegy) hamarabb lesz háza, mert neki apám mindenben segít. Holott a pasija egy kretén, nem dolgozik, a csaj is csak iszik, azt nézik, kinél lehet ingyen berúgni. Az, hogy van egy gyerekük, nem igazán hatja meg őket.
Közben találtam még pár ígéretes házat, egyik tényleg nagyon jó és olcsó, de sajna abban a faluban van, ahol az a csaj éldegél, akivel pasim megcsalt. És nem tehetek róla, de képtelen vagyok ettől elvonatkoztatni.
Na, befejezem mai rinyámat, majd valamikor jön a friss a Still breathing-ben (in progress), és a másik történet is nemsokára kész lesz.
Jó hétvégét mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Nem győzöm ismételni önmagam, hogy mennyire várom mind a két tö9rténetet! :) Amúgy most én is több írásban vagyok benne... vagyis: Üdv a clubban!!! :) Mondjuk nekem folyamatos időhiányom van... :D :D :D
    Házvásárlás... költözés... DRUKKOLOK!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet <3 neked kifejezetten jól megy a több történet egy időben való írása, de nekem :( én kész csőd vagyok ebben :D
      Láttam van új rész a Talan-ban, ennek úgy megörültem!!!Az új történetedben is belekezdtem, bár annyi időm lenne, mint amennyi nincs.
      Köszönöm szépen a drukkokat, nem tudom, lesz e belőle valami és ha lesz is, mikor. Én személy szerint, már ma csomagolnék.

      Törlés