2019. április 13., szombat

Esküszöm én most jó voltam

Jó képet vágtam a pasim hétvégi meccsre meneteléhez. Kedvesen érdeklődtem, kikkel megy, mikor stb., kimostam, kivasaltam a kedvenc pulcsiját, időben kész lett az ebéd, hogy ne kelljen rohannia. 
Erre egész nap kőbunkó volt velem, egy kedves szava nem volt hozzmá. És a legtetejében, mielőtt elindult volna, rám nézett és ezt mondta:
- Holnap komoly dologban beszélnünk kell.
Hát megállt bennem az ütő. Szerintem ilyet még a sok együtt töltött év alatt nem mondott.
Hiába kérdeztem, nem volt hajlandó elárulni, ezen össze is vesztünk, mert vagy elmondja, vagy bele se kezdjen. Szerintem szemétség, hogy feldob egy ilyet, aztán elégedetten távozik. Én meg legyek ideges holnapig.
Két tippem van amúgy és egyik sem szívderítő sajnos.
I. Van valakije és szakítani akar.
II. Külföldre akar menni dolgozni.
Jelenleg egyiket sem kezelném kellőképpen felnőtt fejjel :/
Az I.-es opció az eleve bukó, még egyszer nem bocsátanám meg neki szerintem, ezt a lapot már kijátszotta.
A II.-nél meg az a baj, hogy szerintem a távkapcsolat nem működik, volt már róla szó, vita is nem kevés, nekem nem menne. Őt ismervén meg neki nem menne a monogámia, valamint a pénz ésszerű beosztása és takarékoskodás.
Oké, ha pozitiv akarnék lenni, eljátszhatnék olyan variációval is, hogy pl. meg akarja kérni a kezem, vagy meglepetés utazást szervezett a hátam mögött, de valljuk be ennek igen csekély az eshetősége.
Hát holnap kiderül :S Szép éjszaka elé nézek.
De egyik sem fog jól érinteni. Mostanság mintha jobban kijöttünk volna, de lehet hogy csak én magyarázom már be magamnak. Viszont házakat nézegettünk, együtt terveztünk, erre fogná magát és lelécelne???!Remek...
Reménykedem egy III. variánsban. Valamivel lelket kell vernem magamba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése