2019. február 28., csütörtök

Rosszul vagyok...mindenhogy

R. adott pár ruhát, fel kellene próbálnom, de még mindig olyan hideg van a lakásban, hogy nem jutottam odáig.
Amúgy is szarul vagyok, lelkileg, testileg.
Sorjában...
Lehet, kevesebbet kéne nézegetnem a pasim exeinek-különösebben az űberelhetetlennek-a fb képeit, ahol boldogan vigyorog a jóval fiatalabb fickójával, a szép, nagy házukban. Boldogságrákenroll :S
Még mindig nem jöttem rá, mit evett rajta a pasim (na de a patkányképű csajnál is ez van, akivel megcsalt...ah azt hagyjuk is), külsőre inkább egy férfira hajaz, borzasztó rajzolt szemöldökkel és hát meg látszik rajta, hogy durván tolta-tolja-a cigit *-*

Azon agyalok, hogy lehettek olyan sokáig együtt és ez a csaj miket tett, hogy a pasim ennyire oda volt érte. Vagy talán még most is oda van...pár éve sms-ezgettek, nem is tetszett a dolog és szóvátettem neki, hogy ugyanmár, mit akar tőle, mikor anyagilag lehúzta a mélybe, kihasználta, aztán a háta mögött összejött pasim egyik haverjával, majd mint aki jól végezte dolgát, kirakta a pasimat az albérletből. Oké, oké, egy szót sem szólok, a múltkor én is váltottam pár sms-t a narkomán exemmel, aki szintúgy jó alaposan megcsalt, majd szépen lelépett szó nélkül. Mit dumálok én, igaz?!
Mondjuk, az akkor is érdekelne, hogyan töltötték együtt az idejüket, mert pasim azt mondta, nem jártak nagyon sehova, illetve egyszer voltak strandon és egyszer bulizni a mittudoménhány év alatt. 
*-* *-* *-*
Na jó, egyáltalán nem egészséges ilyeneken gondolkodni, tudom.
Anyám meg tegnap rosszul lett, elájult stb., de én persze erről nem tudtam, csak reggel értesítettek. Bezzeg a hugomat apám fel tudta hívni.
Most aggódom is érte, de már jobban van. Orvoshoz naná, hogy nem akar menni...tipikus...
Amúgy éjjel apám hívhatott volna, mivel bekaptam valami vírust és hajnali 2-től hányingerrel és gyomorfájással fetrengtem. Most sem az igazi a közérzetem. Nem tudom, mi ez már megint.
H. is telefonált, kár hogy egy  büdös szó, nem sok, annyit nem értettem, mert szar a telefonja :O
És még ott a holnap, ami bár péntek, de nekem nehéz napnak ígérkezik. Jó lenne már túl lenni rajta.
Oké, inkább jöjjön egy kis zene. Ezt a dalt a Radics Peti oldalán hallottam, láttam először és valahogy nekem bejön. Ilyen nyomorultabb időszakaimban szívesen hallgatom.

A klip, maga az borzalom, a pasas is megér egy misét. De a dal az egész jó. Súlyos, de jó...
Persze, én beteg vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése