2019. február 25., hétfő

Nyomasztó, értelmetlen és szomorú, avagy a Cassie Jo Stoddart ügy :(

Az "új" kabátomban való örömködés is csak addig tartott, amíg bele nem futottam R.-be, aki leoltott, hogy szerinte egyáltalán nem áll jól nekem.
Később a pasim is azt mondta, hogy neki sem tetszik. De nem rajtam nem tetszik, csak úgy általában ez a fazon neki nem bejövős.
Szóval elvették az önbizalmamat...vagyis ami nincs, azt nem lehet elvenni ugye...De azóta gyakran eszembe jut, hogy valószínűleg úgy áll rajtam a kabát, mint egy madárijesztőn :S
Mindegy, ha jól megy minden, nem sokáig tart a tél.
A tavaszra készülvén, tegnap a farmerjaimat próbálgattam, mi az ami még jó rám, mivel híztam tuti, érzem én is, de a mérlegünkben már nem jó az elem, cserélni kéne, de csak húzom-halasztom, meg elfelejtem, talán nem is véletlenül, nem akarok szembesülni újfent a bálnaságommal.
Hála az égnek, csak egy darab van, amit már nem tudok felvenni, de az tavaly is épp hogy csak rám jött és kb. egyszer sem vettem fel, mert kényelmetlen volt benne leülni.
A hétvége gyorsan eltelt, semmi érdekes nem történt. J. hívott ugye koncertre, de nem mentem el, nem volt kedvem, ő a barátnőjével ment, akit én nem is ismertem, most valahogy nem volt kedvem bulizni.
Az ID-n láttam egy dokut Cassie Jo Stoddart-ról, egy gyönyörű, kisvárosi lányról, akit 2006. szeptember 22.-én egy rokona házában brutálisan gyilkolt meg két iskolai haverja, összesen 30 késszúrással. 
Hát köszi, ha ilyenek a haverok, minek is kellenének ellenségek.
Sajnáltam szegény lányt, ő tényleg rosszkor volt rossz helyen. Ártatlanul került fel, két pszichopata srác, Brian és Torey "halállistájába".
A két fiú a gyilkosságot megelőzően csinát egy amolyan házi videot, amiben előre elnézést kérnek a lány szüleitől a jövőbeli gyilkosság miatt.
Néztem a bejátszást és nekem kicsit a Columbine ügy jutott eszembe.
Később a filmben elhangzott, hogy a fiúk érdeklődtek az egykori sulis mészárlás iránt. Meg mindenféle horrorfilmek iránt is, amiknek hatására a gyilkosságot ijesztő maszkokban követték el.
R.I.P. Cassie :( 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése