2019. február 14., csütörtök

Valentin...aahh

Tegnap éjszaka azt álmodtam, hogy sikerült elköltöznöm, és szerintem nem csak ebből a lakásból, hanem a városból is elcuccoltunk és egy igen leharcolt, lehangoló, pusztulat, málló vakolatú, régi házakból álló környékre mentünk. A lakás sem volt szívderítő, még az előző tulaj cuccai is ott voltak, régimódi bútorok, ósdi szekrények formájában. Emlékszem, álltam az ablaknál, néztem ki a cseppet sem vidám tájra és azt mondogattam, hogy én nem ezt akartam....
Ja és álmodtam még valamit a rokonunkról, meg egy-két exemről is...de ezek a képek már nincsenek meg ilyen pontosan.
És basszameg fáj a torkom és náthás is vagyok kicsit. Remélem, elmúlik.
A lejmos csaj is rám írt, kb. egy éves hallgatás után. Azt hittem, hogy zsét akar tarhálni és készültem is melegebb éghajlatra küldeni, de csak a süketségeit írta, amik nem nagyon érdekeltek, de üsse kavics, elolvastam. Az van vele, hogy most vettek 3,5 millióért házat maguknak a pasijával valahol vidéken és hogy hej, de nagy hepiség van (előtte erősen homeless életvitelük volt, nyaralókban, meg mindenféle zűrös társbérletekben húzták meg magukat). Meg küldött képeket a kutyáiról, akik és most szó szerint idézem a nőt:az ő mindenei, életei. Pfff...a gyerekei meg lelencben, de mindegy.
Nem akarok rohadéknak tűnni, de milyen szemétség már, hogy valahogy mégis összehoztak egy házra valót és simán fent tartják a pasi alkalmi melóiból. Ha a Sors lennék, én ennek a nőnek tuti nem adtam volna ekkora mázlit, lévén hogy 3 gyereket hagyott magára egy pasi miatt, a negyediket meg asszem örökbe adta a kórházban, meg a nem általa nevelt gyerekei nevében csinált fészbukk adatlappal írogatott az exének-akit a mostani pasi miatt hagyott ott-hogy fogadja vissza. Bonyolult ugye? Inkább no komment.
Próbálok nem ítélkezni, na jó annyira nem próbálok, mert ez esetben nem megy, meg próbálom a csaj pozitiv tulajdonságait nézni, de nem igazán jön össze.
És akkor még tegnap láttam a mocskot, akivel pasim megcsalt. Virágos farmerben idézte a boldog hippikorszakot :S 
Készülök egy kit és miért utálok bejegyzésre hamarosan.
De most kanyarodjunk a mai Valentin napra. Hát hurrá, ünnepelhetem, hogy egész évben ledagadtozik a pasim, meg néha olyan hangot üt meg velem szemben, hogy kriminális. Amúgy is egész évben szeretni kell(ene) a másikat, nem csak egy napig. Szóval felesleges felhajtás ez az egész, de pasim azért kap egy tábla csokit, nyugi.
A. meg egyedül ünnepli a Valentint, vagyis, ott van a publikus pasija, de csak mert közös a ház, ugye. A titkos pasi-aki már egy ideje nem az-meg A. szakítottak. A. megunta a gyerek kettős életét, és választás elé állította, vagy ő, vagy a régi csaja. A választ lehet sejteni, a srác nem akart drámát és az exe nem egy bonyolult lélek, annak elég ha leitatja, meg elviszi ide-oda, és kimerül a komoly kapcsolat fogalma. Az ilyenek pont megérdemlik egymást, gratu.
És a teknősbékám tegnapelőtt kidugta a fejét az akvárium vizéből...közeleg a tavasz???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése